دفاع امام جمعه قزوین از تفاهم ایران و آمریکا؛ نشانه شکست آمریکا است

امام جمعه قزوین رعایت حقوق ملت ایران و جبهه مقاومت را خط قرمز نظام دانست و از مردم خواست تا با حفظ وحدت و تمرکز بر مطالبه‌گری همچنان خیابان‌ها را حفظ کرده و به حضور خود ادامه دهند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسین مظفری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته قزوین با توصیه مردم به رعایت تقوی و پرهیزگاری، رعایت اخلاق و عبادت را موجب سعادت انسان ها دانست.

بنا بر روایت تسنیم، وی افزود: به فرموده رهبر انقلاب ایران اسلامی در موضع قدرت است و می‌توان از دشمن امتیازات بیشتری گرفت، اما باید منافع ملی مورد توجه باشد.

امام جمعه قزوین یادآور شد: با مطالعه دقیق تفاهم‌نامه می‌توان دریافت که آمریکا شکست خورده و در شرایط استیصال قرارداد.

مظفری با اشاره به مسائل مطرح شده در فضای مجازی در خصوص متن توافقنامه ایران و آمریکا گفت: پیام روشن مقام معظم رهبری در خصوص تفاهم‌نامه ابهامات موجود را برطرف کرد و تکلیف همه روشن است و به نظر می‌رسد این تفاهم‌نامه پایین‌تر از توافقنامه‌های قبلی است و الزامات قانونی کمتری را شامل می‌شود، اما در عین حال حاوی تعهدات مشخص از سوی طرف مقابل است.

وی بیان کرد: در این توافقنامه تعهداتی مشخص شده مانند تهدید نشدن نظامی ایران، احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی طرفین، رفع محاصره دریایی در مدت ۳۰ روز، پایان تحریم‌ها و بازسازی اقتصادی ایران با پشتوانه ۳۰۰ میلیارد دلار توسط آمریکا و تسهیل صادرات نفت و محصولات پتروشیمی و رفع مانع در مسیر تجارت ایران هم وجود دارد که می‌تواند مورد توجه باشد.

امام جمعه قزوین این توافق را نشانه‌ شکست آمریکا دانست و گفت: این اقدام نشان‌دهنده استیصال و درماندگی نظام سلطه است که برای رسیدن به توافق، از هر اهرمی استفاده کرد و تحلیلگران سیاسی هم به شکست راهبردی ترامپ اعتراف کرده اند.

مظفری گفت: از مردم درخواست می‌کنیم مطالبه‌گر باشند تا آمریکا نسبت به تحقق ۱۴ شرط یادشده پایبند شود و بدانند ملت بزرگ ایران هرگز 
زیر بار حرف زور ستمگران نخواهد رفت.

وی اضافه کرد: مسئولان نظام و اعضای شورای عالی امنیت ملی نیز متعهد شده‌اند از حقوق ملت ایران و جبهه مقاومت دفاع کنند و از آن کوتاه نیایند و ما هم باید بر اجرای دقیق این تعهدات نظارت کنیم.

امام جمعه قزوین رعایت حقوق ملت ایران و جبهه مقاومت را خط قرمز نظام دانست و از مردم خواست تا با حفظ وحدت و تمرکز بر مطالبه‌گری همچنان خیابان‌ها را حفظ کرده و به حضور خود ادامه دهند.

مظفری بر حق مسلم ایران در دستیابی به انرژی هسته‌ای و ضرورت صیانت کامل دیپلمات‌ها از دستاوردهای علمی کشور تاکید کرد و افزود: ایران نباید در حوزه انرژی به کشورهای دیگر وابسته باشد و وظیفه دیپلمات‌های ما این است دستاوردهای هسته‌ای کشور را حفظ کنند.

وی گفت: ملت ایران جبهه مقاومت را پیکره واحد می‌داند و تعرض به این جبهه را تعرض به ملت ایران می‌داند و در صورت هرگونه دست‌اندازی پاسخ قاطع و محکمی به متجاوزان خواهد داد.

امام جمعه قزوین از مسئولان سیاست خارجی خواست با قاطعیت با عاملان بروز تنش برخورد کنند و گفت: ما هیچ‌گونه تهدیدی را نمی‌پذیریم و از وزارت امور خارجه انتظار داریم در برابر هرگونه تعرض‌ با قاطعیت تمام پاسخگو باشد و به گونه‌ای عمل کند که اگر یک بار دیگر ملت ایران مورد تهدید قرار گیرد با همان میزان از قاطعیت متجاوزان را تهدید کند.

۳۱۲۲۱

کد مطلب 2238354

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 8 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین