انتقاد نماینده مجلس از برخی تفسیرها از پیام رهبری؛ اصل پیام نباید از بین برود/ در تاریخ نمونه‌هایی مانند ابوموسی اشعری وجود داشته است

نماینده مجلس با اشاره به بیانات اخیر رهبری درباره مذاکرات، گفت: بیانات رهبری به شکلی تفسیر نشود که اصل پیام ایشان از بین برود یا بعدها به توضیح مجدد نیاز پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد آریایی‌نژاد، نماینده مجلس درباره اظهارات اخیر رئیس قوه قضائیه مبنی بر اینکه برخی سخنان موجب می‌شود دشمن دچار توهم اختلاف و انشقاق در داخل کشور شود، اظهار کرد: رهبری ابتدا گفته‌اند برخی افراد از روی دلسوزی خواهان مذاکره با آمریکا هستند و سپس تصریح کرده‌اند که خودشان با این موضوع موافق نیستند. این ترتیب سخنان معنا دارد و نباید جابه‌جا شود؛ چراکه برخی تنها بخشی از صحبت‌ها را نقل می‌کنند و نتیجه‌گیری دیگری ارائه می‌دهند. پس سخنان رهبری به شکلی تفسیر نشود که اصل پیام ایشان از بین برود یا بعدها به توضیح مجدد نیاز پیدا کند.

به روایت ایسنا،  وی با بیان اینکه نقد باید همراه با رعایت اخلاق باشد، اظهار کرد: «کسانی که نقد می‌کنند نباید از الفاظ نامناسب استفاده کنند و کسانی هم که مورد نقد قرار می‌گیرند باید نقدپذیر باشند. همه دلسوز ایران هستند؛ چه منتقدان و چه کسانی که از مسئولان حمایت می‌کنند.»

آریایی نژاد درباره مخاطب مورد نظر رئیس قوه قضائیه، تصریح کرد: «ممکن است برخی از روی دلسوزی سخن بگویند؛ یک فرد دلسوز می‌تواند باهوش باشد یا ممکن است ساده‌لوح باشد. قصد جسارت ندارم، اما در تاریخ نیز نمونه‌هایی مانند ابوموسی اشعری وجود داشته است.» 

۳۱۲۱۱

کد مطلب 2238445

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 12 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین