مدیرکل مدیریت بحران ،در پی وقوع آتشسوزی در انبار مرکزی بیمارستان شهدای عشایر، نیروهای آتشنشانی و امداد و نجات بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند و عملیات اطفای حریق همچنان در حال انجام است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ،با اعلام وقوع حریق در انبار مرکزی بیمارستان شهدای عشایر، تیمهای اطفای حریق و امداد و نجات آتشنشانی در کوتاهترین زمان ممکن به محل حادثه اعزام شدند و عملیات مهار آتش را آغاز کردند.
بر اساس گزارشهای اولیه، نیروهای امدادی در حال کنترل و خاموش کردن حریق هستند و اقدامات لازم برای جلوگیری از گسترش آتش به سایر بخشهای مجموعه در حال انجام است.
این حادثه تاکنون تلفات جانی نداشته و اطلاعات تکمیلی درباره علت وقوع آتشسوزی و میزان خسارات احتمالی پس از بررسیهای بیشتر اطلاعرسانی خواهد شد
مهندس پازوکی؛ مهار آتشسوزی در انبار مرکزی بیمارستان شهدای عشایر؛ حادثه بدون تلفات جانی
مدیرکل مدیریت بحران ،در پی وقوع آتشسوزی در انبار مرکزی بیمارستان شهدای عشایر، نیروهای آتشنشانی و امداد و نجات بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند و عملیات اطفای حریق همچنان در حال انجام است. به گزارش روابط عمومی استانداری لرستان، این حادثه هیچگونه تلفات جانی در پی نداشته است.
با اعلام وقوع حریق در انبار مرکزی بیمارستان شهدای عشایر، تیمهای اطفای حریق و امداد و نجات آتشنشانی در کوتاهترین زمان ممکن به محل حادثه اعزام شدند و عملیات مهار آتش را آغاز کردند.
بر اساس گزارشهای اولیه، نیروهای امدادی در حال کنترل و خاموش کردن حریق هستند و اقدامات لازم برای جلوگیری از گسترش آتش به سایر بخشهای مجموعه در حال انجام است.
نظر شما