بهسازی ۲۴۷ کلاس درس در ابهر با اجرای طرح شهید عجمیان

سیدداود ابراهیمی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان ابهر، از اجرای طرح سراسری شهید عجمیان با اولویت مناطق کم‌برخوردار خبر داد و گفت: این طرح امسال با همکاری گروه‌های جهادی، خیرین، فرهنگیان، بسیج دانش‌آموزی و اداره کل نوسازی مدارس، زمینه بهسازی و شاداب‌سازی بیش از ۲۴۷ کلاس درس را در این شهرستان فراهم می‌کند.

به گزارش خبرآنلاین از زنجان، ابراهیمی هدف اصلی این حرکت ملی را ارتقای کیفیت فضاهای آموزشی و ایجاد نشاط در محیط مدارس دانست و تأکید کرد: طرح شهید عجمیان تنها یک اقدام عمرانی نیست؛ بلکه نمادی از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی در مسیر اعتلای تعلیم و تربیت است که هر ساله با استقبال گسترده مردمی روبه‌رو می‌شود.

وی با اشاره به جزئیات عملیات پیش‌بینی‌شده در سال جاری، افزود: در این دوره، تعمیرات جزئی و بهسازی میز و نیمکت‌ها برای ۱۷۷ کلاس درس و همچنین عملیات کاشی‌کاری و سرامیک برای ۷۰ کلاس دیگر از سوی اداره کل نوسازی مدارس استان برنامه‌ریزی شده است. این اقدامات با هدف آماده‌سازی مدارس برای آغاز سال تحصیلی جدید و ارتقای سطح کیفی محیط یادگیری دانش‌آموزان انجام می‌شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ابهر با اشاره به تجربه موفق این طرح در سال گذشته، اظهار امیدواری کرد که با افزایش مشارکت خیرین و گروه‌های جهادی، بتوان دامنه این بهسازی‌ها را به کلاس‌های بیشتری گسترش داد. وی گفت: اتکا به تجربیات پیشین و بهره‌گیری از ظرفیت ارزشمند داوطلبان، مسیر را برای تحقق این هدف هموارتر کرده است.

ابراهیمی در پایان با گرامیداشت یاد شهید روح‌الله عجمیان و تمامی شهدای جهاد و خدمت، از زحمات جهادگران و داوطلبان تقدیر کرد و خاطرنشان ساخت: این حرکت خیرخواهانه با یاد شهدای دانش‌آموز میناب و همه شهدای انقلاب اسلامی آغاز شد و امید داریم که ثمره آن، فراهم شدن محیطی ایمن، بانشاط و شایسته برای فرزندان این مرزوبوم باشد.

کد مطلب 2240122

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =