رشد ۲۸ درصدی خرید تضمینی گندم در خراسان‌شمالی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌شمالی از رشد ۲۸ درصدی خرید تضمینی گندم در استان نسبت به مدت مشابه سال زراعی گذشته خبر داد و گفت: تاکنون بیش از ۴۶ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان استان خریداری شده است.

اسماعیل محمودآبادی در گفت و گو با خبرآنلاین با اشاره به روند مطلوب خرید تضمینی گندم در استان اظهار کرد: تا صبح امروز دهم تیرماه، از مجموع ۳۲ مرکز پیش‌بینی‌شده برای خرید تضمینی، ۲۴ مرکز عملیات خرید را آغاز کرده‌اند و آماده دریافت محصول کشاورزان هستند.

وی افزود: با آغاز برداشت گندم در سایر مناطق استان، مراکز باقی‌مانده نیز به تدریج فعالیت خود را آغاز خواهند کرد تا گندم‌کاران بتوانند محصول خود را بدون وقفه و در سریع‌ترین زمان ممکن به مراکز خرید تحویل دهند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌شمالی با اشاره به آمار مشارکت کشاورزان گفت: تا صبح امروز، ۳ هزار و ۱۵۹ بهره‌بردار گندم‌کار محصول خود را به مراکز خرید تحویل داده‌اند که در مجموع منجر به خرید بیش از ۴۶ هزار تن گندم شده است.

محمودآبادی خاطرنشان کرد: این رشد ۲۸ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، نشان‌دهنده شرایط مناسب تولید و مشارکت مطلوب گندم‌کاران استان است.

وی در پایان تأکید کرد: سازمان جهاد کشاورزی با همکاری دستگاه‌های مرتبط، تمامی امکانات خود را برای تسهیل فرآیند خرید، تکریم کشاورزان و جمع‌آوری سریع این محصول راهبردی به‌کار گرفته است.

کد مطلب 2240554

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

آخرین اخبار