پایان مراسم ادای احترام هیئت‌های خارجی به رهبر شهید

مراسم ادای احترام ۵۰ هیئت عالی رتبه از کشورهای مختلف به رهبر شهید انقلاب به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مراسم ادای احترام هیئت‌های عالی‌رتبه کشورهای مختلف در مصلای امام خمینی(ره) ساعتی پیش به پایان رسید.

شبکه خبر گزارش داد: ۵۰ هیئت عالی‌رتبه از کشورهای مختلف در مراسم ادای احترام به پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران حضور یافتند.

از جمله این هیئت‌ها می‌توان به رؤسای جمهور گرجستان، تاجیکستان و عراق اشاره کرد. همچنین رؤسای مجالس قرقیزستان، ازبکستان، پاکستان و عراق نیز در این مراسم حضور داشتند. فرستاده ویژه رئیس‌جمهور روسیه، معاون کمیته کنگره خلق چین، وزرای امور خارجه نیکاراگوئه، کنگو، بورکینافاسو و قزاقستان، و نیز فرستادگان ویژه صربستان و تایلند از دیگر مقام‌های رسمی حاضر در این مراسم بودند که به پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی و اعضای خانواده ایشان ادای احترام کردند.

 اکنون مسئولان برگزاری در حال آماده‌سازی جایگاه ویژه برای انتقال پیکرها هستند تا تمهیدات لازم برای حضور مردم و برگزاری مراسم وداع در مصلای تهران فراهم شود.

بر اساس اعلام رسمی تا این لحظه، مراسم وداع روز شنبه از ساعت ۶ صبح آغاز خواهد شد و تاکنون تغییری در زمان برگزاری آن اعلام نشده است.

پس از پایان مراسم رسمی، هیئت‌های مختلف به دفتر یادبودی که در محل برگزاری مراسم قرار داده شده بود مراجعه کردند و یادداشت‌های خود را در آن ثبت کردند. مدودف، فرستاده ویژه رئیس‌جمهور روسیه، از جمله افرادی بود که این دفتر را امضا کرد. همچنین رئیس مجلس عراق، نخست‌وزیر پاکستان، نخست‌وزیر ارمنستان و دیگر اعضای هیئت‌های حاضر نیز یادداشت‌های خود را در این دفتر نوشتند.

جملاتی که در این دفتر ثبت شده بود، تأمل‌برانگیز بود و همگی بر این نکته تأکید داشتند که رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران شخصیتی وحدت‌بخش و الگویی نه‌تنها برای مردم منطقه، بلکه برای آزادی‌خواهان جهان بوده است.

صبح امروز نیز هیئت‌هایی از کشورهای مختلف، از جمله اکوادور و بولیوی، به همراه اندیشمندان، علما و شخصیت‌های علمی در این مراسم حضور یافتند و همگی بر همین موضوع تأکید داشتند.

۳۱۲۱۱

کد مطلب 2241679

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین