وزیر نفت: رهبر شهید تا پای جان برای اعتلای کشور ایستادند

وزیر نفت گفت: رهبر شهید انقلاب برای اعتلای ایران اسلامی تا پای جان ایستادند و جان خود را در راه عزت اسلام و سربلندی ایران فدا کردند؛ موضوعی که مردم هرگز آن را فراموش نخواهند کرد و با بیعت با جانشین صالح ایشان، این مسیر با قدرت ادامه خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن پاک‌نژاد امروز (دوشنبه، ۱۵ تیر) در حاشیه مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی بیان‌داشت: نهم اسفند سال ۱۴۰۴ روزی بسیار تلخ در تاریخ انقلاب اسلامی ایران بود. ما مردم ایران، رهبری فرزانه و حکیم را از دست دادیم؛ رهبری که به آرمان‌ها و اصول خود باور داشت و تا پای جان برای آنها ایستادگی کرد.

وی تأکید کرد: رهبر شهید نه‌تنها برای ملت ایران و جامعه مسلمانان جهان، بلکه برای آزادگان غیرمسلمان سراسر جهان نیز شخصیتی محبوب و الهام‌بخش بود.

وزیر نفت افزود: از دست دادن چنین گنجینه‌ای برای انقلاب اسلامی ایران، فقدانی بزرگ و داغی جانکاه است که تا ابد در دل یکایک مردم شریف ایران باقی می‌ماند.

۲۲۳۲۲۵

کد مطلب 2242692

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 8 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین