آمادگی کامل سپاه و بسیج سمنان برای خدمت‌رسانی گسترده به زائران

سردار منصور شوقانی فرمانده سپاه قائم آل‌محمد(عج) استان سمنان اعلام کرد که سپاه و بسیج استان با آمادگی کامل، برنامه‌های وداع و بدرقه امام شهید و همچنین میزبانی گسترده از زائران حرم مطهر رضوی را آغاز کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،سردار شوقانی با تشریح اقدامات انجام‌شده در مراسم بدرقه امام شهید، گفت:در روزهای گذشته، قریب به ۲۵ هزار نفر از عاشقان ولایت در قالب کاروان‌های اتوبوسی و ریلی به مصلای تهران اعزام شدند و تمامی این عزیزان به سلامت به استان بازگشتند.
 وی افزود که علاوه بر این کاروان‌ها، اعزام گسترده کاروان‌های خودرویی شخصی نیز با حضور چندین هزار نفر دیگر صورت گرفته است.
فرمانده سپاه استان در ادامه به برنامه‌های جاری برای میزبانی از زائران امام رضا(ع) و بدرقه امام شهید اشاره کرد و گفت:از غربی‌ترین نقطه استان در ایوانکی تا شرقی‌ترین نقطه در شهرستان میامی منطقه عباس‌آباد، ۱۲۵ موکب و ایستگاه صلواتی به همت جهادگران و بسیجیان برپا شده است. به گفته وی، این مواکب در بخش‌های مختلف از جمله اسکان، اطعام، پذیرایی، خدمات فرهنگی و خدمات عمومی، آماده خدمت‌رسانی به میلیون‌ها زائر هستند.
سردار شوقانی همچنین از فعالیت گسترده تیم‌های رسانه‌ای خبر داد و گفت:بیش از ۲۰۰ فعال رسانه‌ای در قالب قرارگاه رسانه ای شهید نائینی و گروه‌های تخصصی تولید محتوای سپاه و بسیج پوشش برنامه‌ها را در رسانه‌های رسمی و فضای مجازی بر عهده دارند.
فرمانده سپاه استان سمنان با اشاره به نقش آفرینی سپاه و بسیج در ایجاد امنیت پایدار افزود: نیروهای جان بر کف سپاه و بسیج در حوزه امنیت نیز در مبادی ورودی و خروجی شهرستان‌ها و مسیرهای منتهی به استان های تهران، قم و خراسان رضوی حضور فعال دارند و در عرصه نظم و ایجاد امنیت پایدار در استان نقش‌آفرینی می‌کنند.
سردار شوقانی با قدردانی از مشارکت گروه‌های جهادی و مردمی در اجرای برنامه‌های بدرقه و وداع، تأکید کرد که سپاه قائم آل محمد( عج) استان سمنان تمامی ظرفیت‌های عملیاتی، رسانه ای،خدماتی و امنیتی خود را برای پشتیبانی از مراسم و تسهیل حضور زائران جهت برگزاری باشکوه این مراسم به‌کار گرفته‌ است.

48

کد مطلب 2243268

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 0 =

آخرین اخبار