فوری/ ترامپ: یادداشت تفاهم با ایران پایان یافت/ دیگر نمی‌خواهم با ایران تعامل کنم/ هتاکی و فحاشی رئیس جمهور آمریکا علیه ایرانیان

رئیس جمهور آمریکا در واکنش به نقض آتش‌بس از سوی کشورش اعلام کرد که یادداشت تفاهم با ایران پایان یافته است.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از الجزیره فوری؛ دونالد ترامپ در اظهاراتی تند اعلام کرد که به اعتقاد او تفاهم‌نامه میان آمریکا و ایران پایان یافته است.

رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد: «فکر می‌کنم تفاهم‌نامه پایان یافته است» و افزود: «دیگر نمی‌خواهم با ایرانی‌ها تعامل داشته باشم.»

ترامپ همچنین با لفاظی و هتاکی به مقامات کشورمان با طرح ادعاهایی علیه مقام‌های جمهوری اسلامی گفت: «آن‌ها توسط افراد بیمار هدایت می‌شوند. از نظر من این موضوع تمام شده است.»

رئیس جمهور امریکا با فحاشی و توهین مجدد و عامدانه به ایرانیان ادعا کرد: «آن‌ها افرادی پست، شرور و خشن هستند و اگر ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا می‌کرد، از آن استفاده می‌کرد.»

او همچنین با اشاره به ویتکاف و کوشنر  ادعا کرد: من اجازه می‌دهم مذاکره‌کنندگان فوق‌العاده ما اگر می‌خواهند به صحبت کردن ادامه دهند، اما من این موضوع را بعید می‌دانم.

رئیس‌جمهور آمریکا در بخش دیگری از سخنان خود درباره ناتو نیز گفت: «پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) همه چیز را رایگان دریافت می‌کرد.»

او همچنین به اردوغان رئیس جمهور ترکیه و میزبان نشست ناتو اطمینان خاطر داد که اف 35 های امریکا را دریافت خواهد کرد.

315

کد مطلب 2243499

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 16
  • نظرات در صف انتشار: 33
  • نظرات غیرقابل انتشار: 20
  • IR ۱۲:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    70 19
    به مسولین ایران توهین کرده نه به مردم و ایرانی ها
  • هدی IR ۱۲:۲۲ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    8 43
    قابل توجه مذاکره کنندگان و تضمین دهندگان البته عبرت نمیگیرن هر وق ترامپ گیر کرد دلش به امثال اینا خوشه آبروی مذاکره رفت
  • سردار دلها IR ۱۲:۳۰ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    18 42
    ما که هنوز چیزی نگفتیم .... .فکر کردی زدی ودر رفتی؟قاتل جانی بالفطره کودک خوار انتقام امامان و۱۸۶ کودک مینابی وملوان های دنا را ازت خواهیم گرفت. ترامپ قمار باز حریفت منم.
  • IR ۱۲:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    20 6
    2 ساعت بعد؛ با رهبران عرب، ترکیه و پاکستان صحبت کردم و قرار شد دوباره در هتل فلان سوئیس مذاکره کنیم.
  • IR ۱۲:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    68 14
    وقتی خبر منتشر می کنید درست و موثق منتشر کنید! به چه مجوزی دیشب به دو تا نفتکش حمله کردن ..؟؟ مگه شماها افتخارتون دور زدن تحریما نیست؟ پس چطور حالا که کشورها برای انتقال انرژی دنبال راه جایگزین هستن حمله می کنید؟ حالا آمریکا عکس العمل نشون داده و طبق معمول بیچاره ما مردم!
  • IR ۱۲:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    47 12
    روابط خود را با آمریکا و اسرائیل عادی سازی کنیم یعنی ترک تخاصم کنیم تا این بحران ها حل شود اینکه همچنان حامی حزب الله و دیگر گروههای جهادی علیه اسرائیل هستیم اصلا به معنی عادی سازی روابط نیست
  • سعید IR ۱۲:۵۳ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    9 50
    ایران در پاسخ به این هتاکی های ترامپ علیه ایرانیان دوباره به کشتی ها در تنگه هرمز حمله کند یا به پایگاه های نظامی امریکا در منطقه حمله کند اردن گزینه مناسبی هست باید بدونه که بی احترامی هم به ایران و ایرانیان هزینه داره .
  • علی IR ۱۳:۰۴ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    11 34
    این است ذات کثیف شیطان مسئولان فهمیدند یا نه چهل و هفت سال تحریم و توطئه و جنایت در حق ملت و مملکت برای مسئولان درس نشد باز هم درس و عبرت نخواهد شد
  • IR ۱۳:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    61 8
    تموم حرف هایی که بد و بیراهی که گفته با مذاکره کنندان و همفکرای اونا هستش. اومدید ویدیو اصلی صحبتش رو نگذاشتید و ترجمه کردید و به خیال خودتون این جوری میتونید اونایی که سواد انگلیسی ندارند رو احمق فرض کنید. ترامپ تو صحب هاش گفته که اونا افرادی ( مذاکره کنندگان) مریض و فریبکاری هستند تو جلسات با ما تفاهم میکنیم سر هسته ای و میرن تو رسانه های خودشون مصاحبه میکنن که همچین چیزی اصلا مطرح نشده و کشور توسط افراد مریض و فریبکاری اداره میشه اونا ۵۰ و خورده ای هزار نفر ازمردم خودشون رو کشتن. مذاکره با اونها فایده نداره و از نظر من تموم شده و این حرفها. کلیت صحبتش این بود. و هیچ جای مصاحبه اش نگفته که ایرانی ها احمق و مریض هستند.
  • IR ۱۳:۲۲ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    40 12
    ترامپ به ایرانی ها هتاکی وقتی کرد که با جمهوری اسامی صلح کرد. جمهوری اسلامی و ایران یکی نیستند
  • IR ۱۳:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    27 5
    وقتی رهبرمون داریم باهاش وداع میکنیم اون کی بود دستور حمله به 3 تا کشتی داد عقلم خوب چیزیه
  • بی نام IR ۱۳:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    8 39
    مثل اینکه قرصهایش را نخورده.
  • حسین IR ۱۳:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    12 43
    کار اسراییل را یکسره کنید همه چیز پایان می یابد
  • قاسم IR ۱۳:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    10 46
    به درک مرتیکه متوهم و جنایتکار، اولاً این تو بودی و آن سگ هارت نتانیاهو که سه بار وقتی دیدید که دهانتان در حال سرویس شدن است در خواست آتش بس کردید و متأسفانه مسئولان غربگدا و ترسو ما هم قبول کردند و تن به این تفاهم نامه کذایی دادند در صورتی که رهبری و مردم ما مخالف بودند
  • IR ۱۴:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    36 7
    نه اینکه شما محترمانه در موردش حرف میزنین . باید هم ناراحت باشین
  • معلم IR ۱۴:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    12 30
    روانی افسار گسیخته، اصلا قابل اعتماد نیست که بخواهیم تفاهم نامه امضا کنیم....

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین