تأکید رئیس اتاق کرمان بر پیوند میان سلامت اجتماعی و پایداری اقتصادی

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان با تأکید بر ضرورت مقابله با آسیب‌های اجتماعی، این پدیده را ریشه‌دار در مشکلات اقتصادی دانست و خواستار حرکت جمعی در قالب پروژه «سرچشمه سلامتی» شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ سیدمهدی طبیب‌زاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان در نشست بررسی پیشرفت‌های پروژه «سرچشمه سلامتی»، ضمن تبیین نقش نهادهای اقتصادی در مسائل اجتماعی، اظهار کرد: هر دو حوزه سلامت و اقتصاد به یکدیگر وابسته‌اند و این پدیده‌ها در هم تنیده‌اند؛ از این رو، اصلاح آسیب‌های اجتماعی می‌تواند گامی بلند در جهت دستیابی به اقتصاد پایدار باشد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره ورود اتاق بازرگانی به حوزه‌های غیرتجاری، تصریح کرد: فعالیت‌های داوطلبانه و خلاقانه می‌تواند مسیر رسیدن به سلامت جامعه را سرعت ببخشد. ما در اتاق کرمان تلاش می‌کنیم تا از طریق احصای اکوسیستم اقتصادی استان، در تصمیم‌گیری‌های ملی نیز تأثیرگذار باشیم.

طبیب‌زاده با اشاره به موفقیت‌های اخیر در پروژه سرچشمه سلامتی، به اجرای پروژه‌های تخصصی از جمله استفاده از اعتبار مالیاتی، ایجاد ارتباط میان نوآوران و صنایع و بررسی آسیب‌پذیری در برابر آلاینده‌های معدنی اشاره کرد و افزود که این اقدامات با رویکرد آموزش و نهادسازی همراه شده‌اند.

در بخش دیگری از این نشست، یاسر عرب‌نژاد مسئول پروژه سرچشمه سلامتی، گزارش عملکرد ۶ ماهه این مجموعه را ارائه کرد. وی در این راستا به پروژه‌های متنوعی از جمله اعتبار مالیاتی نوآوری، دیده بان حیات، مدل‌سازی عددی پراکندگی آلاینده‌های دودکش ذوب آهن و سامانه قوانین هوشمند فعالیت‌های معدنی اشاره کرد.

کد مطلب 2243617

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 3 =

آخرین اخبار