۱ نفر
۱۸ تیر ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۳
شهادت و مجروح شدن ۱۸ صیاد در سیریک

در حملات ارتش آمریکا به اسکله تجاری و صیادی سیریک ۳ تن شهید و ۱۵ تن دیگر مجروح شدند.

 به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد نفیسی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان با اشاره به حمله اخیر دشمن به اسکله تجاری-صیادی شهرستان سیریک افزود: از ۱۵ تن مجروح شده در حملات به اسکله صیادی و تجاری سیریک ۷ تن بصورت سرپایی درمان و ۸ تن نیز در بیمارستان میناب بستری هستند.

 بنا بر روایت ایلنا، نفیسی گفت: تأسیسات اسکله شهرستان سیریک کاملاً غیرنظامی است و هیچ گونه فعالیت نظامی در آنجا صورت نمی‌گیرد.

وی افزود: قایق‌های مورد اصابت قرار گرفته تنها وسیله امرار معاش و درآمد صیادان سیریک بود.

نفیسی گفت: جمهوری اسلامی ایران به واسطه تاریخ کهن، حضور مردم در صحنه و استقلال راهبردی خود، هرگز تن به خواسته‌های زورگویانه آمریکا، ترامپ و نتانیاهو جنایکار را نخواهد داد.

معاون استاندار هرمزگان، عزت‌مداری را خط قرمز نظام خواند و افزود: ملت ایران، نظام، رزمندگان و همه کسانی که خود را ایرانی می‌دانند، فارغ از هر جناح و سلیقه‌ای، بر حفظ یکپارچگی سرزمینی و امنیت ملی پافشاری می‌کنند و این اصول به هیچ وجه قابل مذاکره و معامله نیست.

وی گفت: امضای تفاهم‌نامه‌های اخیر توسط آمریکا از سر ناچاری و به دلیل عدم توانایی در راه‌حل نظامی است و این تحرکات تروریستی نه تنها مشکل آنان را حل نمی‌کند، بلکه بر بحران‌های جهانی به ویژه در حوزه انرژی می‌افزاید.

۳۱۲۲۱

کد مطلب 2244066

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 9 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین