دستگیری ۲ حفار غیرمجاز در محوطه‌های تاریخی جیرفت/ هشدار جدی فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی کرمان به سوداگران

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان کرمان از شناسایی و دستگیری دو حفار غیرمجاز در شهرستان جیرفت با همکاری نیروهای بسیج و عوامل انتظامی خبر داد و بر عزم جدی این یگان برای برخورد قاطع با متجاوزان به حریم آثار تاریخی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ سرهنگ مجید فاریابی فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان کرمان با تأکید بر لزوم تأمین امنیت پایدار و صیانت مستمر از مواریث فرهنگی استان کرمان، اظهار کرد: در راستای مبارزه با سوداگران اموال تاریخی و با اقدامات اطلاعاتی یگان حفاظت میراث‌فرهنگی و همکاری نیروهای پایگاه مقاومت بسیج و عوامل انتظامی شهرستان جیرفت، دو حفار غیرمجاز حین ارتکاب جرم دستگیر شدند.

وی افزود: در جریان این عملیات، علاوه بر دستگیری متهمان، آلات و ادوات حفاری و دو دستگاه خودروی متعلق به آن‌ها کشف و ضبط شد و پرونده برای طی مراحل قانونی و قضایی به مراجع ذی‌صلاح ارجاع گردید.

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی کرمان با اشاره به پایش مداوم محوطه‌های باستانی جیرفت تصریح کرد: این یگان با بهره‌گیری از گشت‌های شبانه‌روزی، رصد اطلاعاتی و تعامل نزدیک با دستگاه‌های امنیتی و قضایی، با جدیت از آثار تاریخی پاسداری می‌کند و اجازه نخواهد داد سودجویان با حفاری‌های غیرقانونی به میراث ملی آسیب برسانند.

فاریابی ضمن دعوت از مردم برای مشارکت در حفاظت از هویت تاریخی کشور، از شهروندان خواست هرگونه فعالیت مشکوک، تردد افراد ناشناس یا حفاری در محدوده آثار باستانی را در اسرع وقت به یگان حفاظت میراث‌فرهنگی یا نزدیک‌ترین پاسگاه انتظامی گزارش دهند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مشارکت و هوشیاری عمومی نقش تعیین‌کننده‌ای در پیشگیری از جرائم علیه میراث‌فرهنگی دارد و این یگان برخورد قاطع با حفاران غیرمجاز را تا حصول نتیجه نهایی و صدور احکام بازدارنده قضایی با جدیت پیگیری خواهد کرد.

کد مطلب 2244734

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین