تیراندازی در منطقه سبز بغداد/ استقرار تانک‌های ارتش در مسیر فرودگاه

همزمان با انتشار گزارش‌هایی درباره شنیده‌شدن صدای تیراندازی در منطقه سبز بغداد، منابع عراقی از اجرای عملیات نیروهای مبارزه با تروریسم و نهاد نزاهه برای بازداشت افراد تحت تعقیب در پرونده‌های فساد در خارج از منطقه سبز خبر دادند. در همین حال گزارش‌هایی نیز از استقرار تانک‌های ارتش عراق در خیابان فرودگاه بغداد منتشر شده است.

به گزارش خبرآنلاین، همزمان با انتشار گزارش‌هایی درباره شنیده‌شدن صدای تیراندازی در منطقه سبز بغداد، منابع خبری عراقی اعلام کردند نیروهای مبارزه با تروریسم و نهاد نزاهه (کمیسیون مبارزه با فساد) عملیاتی را برای جست‌وجو و بازداشت افراد تحت تعقیب در پرونده‌های فساد در خارج از منطقه سبز به اجرا گذاشته‌اند.

به روایت ایسنا؛ در ابتدا برخی رسانه‌ها از شنیده‌شدن صدای تیراندازی در منطقه سبز بغداد خبر دادند؛ هرچند جزئیاتی درباره علت این حادثه منتشر نشد. اندکی بعد، منابع عراقی گزارش دادند نیروهای مبارزه با تروریسم و نهاد نزاهه در چارچوب عملیات مقابله با فساد، حملاتی را برای شناسایی و بازداشت افراد تحت تعقیب به اتهام فساد در خارج از منطقه سبز آغاز کرده‌اند.

همزمان، برخی منابع خبری از استقرار تانک‌های ارتش عراق در خیابان فرودگاه بغداد خبر دادند اما تاکنون هیچ مقام رسمی درباره علت استقرار این تجهیزات نظامی توضیحی نداده است.

این تحولات در حالی رخ می‌دهند که دولت عراق در هفته‌های اخیر مبارزه با فساد و بازداشت متهمان پرونده‌های فساد مالی را در دستور کارش قرار داده است؛ اقدامی که بنا بر گزارش‌ها با حمایت گسترده مردمی و شماری از احزاب سیاسی این کشور همراه شده است.

315

کد مطلب 2245124

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین