هیچ‌گونه تعللی در حمایت از سرمایه‌گذاران پذیرفته نیست

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین با تأکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات سفر رئیس‌جمهور، گفت: دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل باید با کاهش فرآیندهای اداری، حمایت از سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان را در اولویت قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «محمدرضا صفی‌خانی» معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین در جلسه بررسی تسهیلات سفر ریاست‌جمهوری در حوزه‌های صنعت، کشاورزی و گردشگری تاکید کرد: با توجه به نقش کلیدی این منابع در رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار، دستگاه‌های اجرایی متولی و بانک‌های عامل موظفند فرآیندهای اداری را به حداقل رسانده و با رویکردی حمایتی، تسریع و تسهیل در پرداخت تسهیلات به متقاضیان واجد شرایط را در اولویت کاری خود قرار دهند.

معاون-اقتصادی.jpg

معاون اقتصادی استاندار با بیان اینکه هیچ‌گونه تعللی در مسیر حمایت از سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان پذیرفته نیست، تصریح کرد: از بانک‌های عامل انتظار می‌رود با نگاهی مساعدت‌آمیز و در چارچوب ضوابط قانونی، ضمن شناسایی گلوگاه‌های احتمالی، اقدامات لازم برای رفع موانع موجود را به فوریت انجام دهند تا شاهد جذب حداکثری اعتبارات سفر و تقویت زیرساخت‌های اقتصادی استان در بخش‌های مختلف باشیم.

کد مطلب 2245276

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 11 =

آخرین اخبار