۰ نفر
۲۱ تیر ۱۴۰۵ - ۱۶:۵۶
حمله آمریکا به دورود صحت دارد؟

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان روایت رسمی حادثه دورود را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صبح امروز، انتشار چند خبر و تصویر در شبکه‌های اجتماعی باعث شد روایت‌هایی درباره وقوع حمله به دورود شکل بگیرد.

بنابر روایت تسنیم، اما ساعاتی بعد، مقام‌های استانداری لرستان اعلام کردند آنچه در این شهرستان رخ داده، حمله به دورود نبوده، بلکه ناشی از سقوط بخشی از یک پرتابه در جریان عملیات نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران علیه اهداف دشمن آمریکایی بوده‌است.

بر اساس توضیحات سعید پورعلی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان، هم‌زمان با پاسخ نظامی ایران به تجاوزات دشمن، بوستر یکی از پرتابه‌ها در یکی از محله‌های دورود سقوط کرده و در اثر برخورد آن، تنها یک واحد پارکینگ دچار خسارت جزئی شده‌است.

به‌گفته او این حادثه هیچ ارتباطی با حمله مستقیم به دورود نداشته و برخلاف برخی روایت‌های منتشرشده، هیچ هدفی در این شهرستان مورد اصابت قرار نگرفته‌است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان، بر اهمیت تفکیک میان سقوط بقایای تجهیزات نظامی و وقوع حمله مستقیم تأکید و اعلام کرده که در شرایط عملیات نظامی، ممکن است بخش‌هایی از سامانه‌های پرتاب یا بوسترها پس از پایان مأموریت در نقاط مختلف فرود آیند.

اکنون زندگی عادی در دورود جریان دارد و هیچ‌گونه اختلالی در فعالیت‌های روزمره، خدمات عمومی یا زیرساخت‌های شهری ایجاد نشده‌است.

۲۹۲۱۸

کد مطلب 2245371

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین