واکنش زیدآبادی به بازتاب سخنان محسن رضایی؛ کلاهش دیگر پشمی ندارد

یک فعال سیاسی در واکنش به بازتاب گسترده سخنان محسن رضایی درباره اهمیت تنگه هرمز در روزنامه تایمز آو اسرائیل، نوشت که رسانه‌های اسرائیلی گاه برخی موضوعات و چهره‌های ایرانی را بیش از اندازه بزرگ جلوه می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد زیدآبادی، روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی، در یادداشتی تلگرامی به بازتاب سخنان اخیر محسن رضایی در رسانه‌های اسرائیلی واکنش نشان داد و این بازتاب را نشانه‌ای از «بزرگ‌نمایی» جایگاه برخی چهره‌های سیاسی ایران از سوی این رسانه‌ها دانست.

زیدآبادی با اشاره به اینکه روزنامه تایمز آو اسرائیل اظهارات محسن رضایی درباره «مهم‌تر بودن تنگه هرمز از ده بمب اتمی» را به تیتر نخست خود تبدیل کرده است، این پرسش را مطرح کرد که آیا نقش رضایی در نظام تصمیم‌گیری جمهوری اسلامی تا آن اندازه است که سخنان او در صدر اخبار یکی از رسانه‌های مهم اسرائیل قرار گیرد؟

او در ادامه نوشت: «گمان نمی‌کنم!»

زیدآبادی سپس با اشاره به خاطره‌ای از جنگ ۱۲ روزه، نوشت: محسن رضایی در یکی از برنامه‌های تلویزیونی با اصرار از فرمانده وقت کل قوا درخواست کرده بود که نقشی در اداره جنگ به او سپرده شود، اما این درخواست بدون پاسخ مانده است.

این روزنامه‌نگار همچنین به تجربه‌ای دیگر از سال ۱۳۸۸ اشاره کرد و نوشت: «بعد از انتخابات سال ۸۸ هم یکی از بازجوها از آقای رضایی با لحنی بسیار تحقیرآمیز یاد می‌کرد. راستش همان موقع متوجه شدم که به‌رغم حضور رسانه‌ای پررنگ آقای رضایی، کلاهش دیگر پشمی ندارد.»

زیدآبادی در پایان با بیان اینکه رسانه‌های اسرائیلی برخی موضوعات و وقایع ایران را بیش از اندازه برجسته می‌کنند، تأکید کرد: «در این نوشته، پای هیچ نوع تعرض شخصی به آقای رضایی که در دوره سربازی‌ام در جلسه‌ای طولانی با او همکلام شدم، در میان نیست. فقط خواستم به جایگاه سیاسی واقعی او اشاره‌ای کرده باشم.»

31216

کد مطلب 2245465

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین