۱ نفر
۲۲ تیر ۱۴۰۵ - ۱۶:۱۵
در شبکه ۳ بگویید تیم ملی قهرمان جام جهانی شده است!

ماجرای مصاحبه‌های دروغین مورینیو و زلاتان با واکنش علیرضا بیرانوند مواجه شد.

در قرن بیست‌ویکم که اینترنت در دسترس اغلب مردم قرار دارد و هر کسی می‌تواند اخبار و اطلاعات را در صفحه و کانال‌های شخصی خود منتشر کند، کار رسانه‌ها سخت‌تر از قبل شده که در دام فیک‌نیوزها نیفتند و اخبار درست و دقیق را منعکس کنند. در چنین شرایطی اما رسانه‌ای وجود دارد که نه‌تنها دروغ می‌گوید، بلکه به کسانی که دروغش را فاش کرده‌اند هم توهین می‌کند!

صحبت از ویژه‌برنامه جام جهانی شبکه ۳ و مجری آن محمدحسین میثاقی است. پس از بازی ایران و بلژیک و عملکرد درخشان علیرضا بیرانوند، چند مصاحبه و نقل قول از زلاتان ابراهیموویچ، ژوزه مورینیو و چند چهره مطرح دیگر در فضای مجازی منتشر شد که از عملکرد دروازه‌بان تیم ملی تمجید کرده بودند. این مصاحبه‌ها که هیچکدام واقعی نبود، بازتاب زیادی در فضای مجازی داشت و حتی در اتفاقی عجیب، امیر قلعه‌نویی هم از این نقل‌قول‌ها به عنوان یکی از دستاوردهای حضور ایران در جام جهانی یاد کرد. این مصاحبه‌ها در چند رسانه هم به اشتباه بازنشر شد که یکی از آن‌ها ویژه‌برنامه شبکه ۳ بود. بدتر از این اشتباه اما واکنش علیرضا بیرانوند و میثاقی این برنامه به ماجرا بود.

شب گذشته بیرانوند میهمان شبکه ۳ بود و در صحبت‌هایی عجیب از کسانی که دروغ بودن صحبت‌های مورینیو را فاش کردند، انتقاد کرد. دروازه‌بان تیم ملی توقع داشت رسانه‌ها دروغ بگویند تا او روحیه بگیرد و بتواند در بازی بعدی هم بدرخشد. از آن طرف میثاقی هم این موضوع را نشانه دیگری از دشمنی با تیم ملی دانست و به کسانی که آن را فاش کرده‌اند، توهین کرد.

اگر قرار به دروغ‌گویی است، میثاقی و همکارانش در شبکه ۳ امشب اعلام کنند که تیم ملی به نیمه‌نهایی جام جهانی رسیده و قرار است چهارشنبه شب با آرژانتین بازی کند. یا اصلا بگویید ایران قهرمان شده و هفته آینده در فرودگاه جشن قهرمانی برگزار کند. اینطوری بیرانوند و هم‌تیمی‌هایش بیشتر هم روحیه می‌گیرند و حتی می‌توانید بابت این موفقیت بزرگ به آن‌ها حواله خودرو هم هدیه بدهید.

۲۵۸۲۵۸

کد مطلب 2245798

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 5 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین