فرماندار کالیفرنیا: نتانیاهو بزرگترین نگرانی من است

فرماندار کالیفرنیا ضمن آنکه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را به‌طور کلی زیر سوال برد، گفت که این نخست‌وزیر «بزرگترین نگرانی» او است.

به گزارش خبرآنلاین، گوین نیوسام، فرماندار کالیفرنیا عصر دوشنبه در گفت‌وگو با پایگاه خبری آکسیوس عنوان کرد: بزرگترین نگرانی و خط قرمز من بی‌بی نتانیاهو است، همین و بس! و البته نگرانی دیگری دارم و آن مخالفت نتانیاهو با راه‌حل دو دولتی درباره فلسطین است.

به گزارش ایسنا، فرماندار کالیفرنیا در ادامه تاکید کرد: اینکه نتانیاهو چگونه سیاست داخلی خود را هدایت می‌کند و تا جایی که به آرام کردن راست‌افراطی مربوط می‌شود، نشان می‌دهد که او بر رویدادهایی که اکنون از کنترل ما خارج شده‌اند، تأثیر می‌گذارد، و ما  ظاهرا حتی بر اتفاقات جنوب لبنان و مسائل آنجا و پیامدهای خواسته و ناخواسته آن و همچنین آینده غزه، تمرکز نکرده‌ایم.

اظهارات گوین نیوسام در حالی عنوان شده که رژیم اشغالگر با وجود امضای «توافق چارچوبی» میان لبنان و این رژیم با میانجیگری آمریکا در ۲۶ ژوئن ۲۰۲۶، که بر تلاش برای پایان دادن به درگیری و رسیدگی به ریشه‌های آن تاکید دارد، همچنان به نقض توافق و حملات خود در جنوب لبنان ادامه می‌دهد.

همچنین، بر اساس آمار کلی و تجمیعی وزارت بهداشت غزه، از آغاز تجاوز همه‌جانبه رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تا روز یکشنبه، تعداد شهدای فلسطینی به ۷۳ هزار و ۲۲۳ نفر و تعداد مجروحان به ۱۷۳ هزار و ۶۵۴ نفر افزایش یافته و این ارقام نشان‌دهنده ابعاد گسترده فاجعه انسانی در نوار غزه است.

۳۱۰۳۱۰

کد مطلب 2245957

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 10 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین