ابراز نگرانی مسکو از تعمیق همکاری سئول و ناتو

وزارت خارجه روسیه نگرانی خود را درباره تعمیق همکاری سئول با ناتو که تهدیدی برای امنیت روسیه است، به سفیر کره‌ جنوبی ابراز کرد.

به گزارش خبرآنلاین، وزارت امور خارجه روسیه شامگاه پنجشنبه اعلام کرد: آندری رودنکو، معاون وزیر امور خارجه روسیه، نگرانی‌اش را درباره تعمیق همکاری سئول با ناتو که امنیت روسیه را تهدید می‌کند، به لی سئوک-بائه، سفیر کره جنوبی ابراز کرد.

به روایت ایسنا، طبق گزارش خبرگزاری ریانووستی، در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است: طرف روسی نگرانی جدی خود را در مورد افزایش گرایش سئول به سمت ناتو ابراز کرد. همچنین گام‌های عملی کره جنوبی برای تعمیق همکاری نظامی و نظامی-فنی با ناتو که پیامدهای آن تهدیدی برای امنیت روسیه است، نگرانی دیگری محسوب می‌شود.

این وزارتخانه افزود: همدستی کره جنوبی در تجدید تسلیحات ناتو که برای جنگ با روسیه آماده می‌شود، غیر قابل قبول است.

۳۱۰۳۱۰

کد مطلب 2247355

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین