اطلاعیه سپاه: دو نفتکش که قصد عبور از مسیر ناایمن در تنگه هرمز را داشتند، منفجر شدند/ ارتش آمریکا آماده تنبیه باشد

روابط عمومی سپاه در اطلاعیه ای اعلام کرد: دو نفتکش که قصد تردد در مسیر ناایمن تنگه هرمز داشتند، منفجر شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اعلام کرد دو فروند نفتکش متخلف که به تحریک و اجبار ارتش کودک‌کش آمریکا قصد ورود و خروج از مسیر ناایمن و حادثه‌ساز جنوب تنگه هرمز را داشتند منفجر شده و از حرکت باز ماندند.

بنابر روایت ایسنا، در اطلاعیه روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب آمده است:

بسم الله قاصم الجبارین
إِنْ نَکَثُوا أَیْمانَهُمْ مِنْ بَعْدِ عَهْدِهِمْ وَ طَعَنُوا فی دینِکُمْ فَقاتِلُوا أَئِمَّةَ الْکُفْرِ إِنَّهُمْ لا أَیْمانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ یَنْتَهُونَ

ملت قهرمان و بپاخاسته ایران اسلامی؛
اواخر شب گذشته دو فروند نفتکش متخلف که به تحریک و اجبار ارتش کودک کش آمریکا قصد ورود و خروج از مسیر ناایمن و حادثه‌ساز جنوب تنگه هرمز را داشتند منفجر شده و از حرکت باز ماندند.

اینجا سرزمین ماست و دخالت ارتش تروریستی آمریکا از هزاران کیلومتر آن طرف‌تر هیچ وجاهت قانونی ندارد و با قطعیت با آن برخورد خواهد شد و تا زمانی که شرارت‌های آمریکا در منطقه ادامه یابد این معبر برای عبور کود شیمیایی و حتی یک قطر نفت و گاز امنیت ندارد.

ارتش متجاوز، آماده عملیات تنبیه ما به خاطر این تخلف غیرقانونی باشد.

و ما النصر الا من عند الله العزیز الحکیم

۲۹۲۱۸

کد مطلب 2248819

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 15 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین