بیانیه فرماندهی مرکزی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه درباره تنگه هرمز

فرماندهی مرکزی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه در بیانیه‌ای بر خلاف قوانین بین‌المللی ادعا کرد: تنگه هرمز یک آبراه بین‌المللی است!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از شبکه الجزیره، فرماندهی مرکزی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه موسوم به سنتکام امروز چهارشنبه با انتشار پیامی بدون توجه به قوانین بین المللیو حق مسلم ایران در خصوص تنگه راهبردی هرمز مدعی شد: تنگه هرمز یک آبراه بین‌ المللی است.

به گزارش مهر، بیانیه این نهاد تروریستی بی اشاره به تأمین کامل امنیت این تنگه از سوی نهادهای مرتبط در ایران پیش از تجاوز آمریکا و ناامن کردن منطقه، مدعی شد: سپاه پاسداران اختیاری برای تعیین مسیرهای خاص کشتیرانی در آن را ندارد. کشتی‌ های تجاری همچنان با حمایت نیروهای آمریکایی از تنگه هرمز عبور می‌ کنند.

فرماندهی مرکزی ارتش تروریستی آمریکا ادعا کرد: از اوایل ماه مه تاکنون، حدود هزار کشتی و ۵۰۰ میلیون بشکه نفت خام با حمایت سنتکام از این آبراه عبور کرده‌اند!

۳۱۰۳۱۰

کد مطلب 2253583

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 12 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین