ترامپ: به زلنسکی اجازه تولید پاتریوت نمی‌دهیم / ما ایران را با شکست سختی روبرو می‌کنیم/ با بن سلمان و نتانیاهو برای عادی‌سازی روابط گفتگو کرده‌ام

رئیس جمهوری آمریکا همزمان با تکرار لفاظی و توهمات خود علیه ایران اعلام کرد که «مطمئن نیست» به اوکراین اجازه دهد موشک‌های پاتریوت را تولید کند.

به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ در مصاحبه تلفنی با فایننشال تایمز که پنجشنبه شب به وقت محلی منتشر شد، گفت که «مطمئن نیست» که آیا واشنگتن به اوکراین مجوز تولید موشک‌های پاتریوت را خواهد داد یا نه، و افزود که «ما در حال بررسی آن هستیم.»

به روایت ایرنا؛ ترامپ گفت: «این یک سلاح فوق‌العاده است و... باید کمی درباره اینکه به چه کسانی مجوز می‌دهیم، محتاط باشیم. ما اصولا برای تجهیزات مجوز تولید صادر نمی‌کنیم.»

اظهارات ترامپ دو روز پس از دیدار با ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین در کاخ سفید مطرح شد.

زلنسکی این دیدار را «خوب» توصیف کرده و گفته بود دو طرف درباره «تولید موشک‌های رهگیر پاتریوت و چند ایده دیگر» گفت وگو کرده‌اند.

>>> بیشتر بخوانید:
هشدار زلنسکی درباره زمستان مرگبار اوکراین؛کی‌یف پاتریوت می‌خواهد، آمریکا درگیر جنگ ایران است/ زلنسکی: ما پاتریوت‌ها را باید دیروز می‌گرفتیم

ترامپ اوایل ژوئیه و در جریان نشست ناتو در ترکیه گفته بود واشنگتن به کی‌یف مجوز تولید موشک‌های پاتریوت را خواهد داد.

زلنسکی پس از دیدار روز سه‌شنبه در کاخ سفید گفت: ترامپ پذیرفت که مجوزها را در اختیار ما قرار دهد. او همچنین افزود که به‌تازگی با نمایندگان شرکت‌های سازنده سامانه پاتریوت دیدار کرده است.

وی گفت:«با نمایندگان بخش تولید دیدار داشتم... امیدوارم بتوانیم به تولید مشترک دست پیدا کنیم. این موضوع بسیار مهم است.»

ترامپ به فایننشال تایمز گفت تمرکز او بر پایان دادن به جنگ روسیه علیه اوکراین است و دو فرستاده او، جرد کوشنر و استیو ویتکاف، برای نخستین بار در روزهای آینده به اوکراین سفر خواهند کرد.

او ادعا کرد: « به‌ سادگی، ما می‌خواهیم جنگ روسیه و اوکراین پایان یابد. من به دنبال موشک نیستم؛ ما به دنبال صلح هستیم.»

ترامپ درباره ایران نیز در حالیکه خود باعث جنگ افروزی و گسترش درگیری در منطقه شده است، با تکرار توهمات و رویای پیروزی خود مدعی شد: ما ایران را با شکست سختی روبرو می‌کنیم.

وی همچنین نسبت به نهایی شدن توافق همکاری هسته‌ای صلح آمیز میان آمریکا و عربستان سعودی که هفته گذشته رونمایی شد، ابراز خوش‌بینی کرد.

رئیس جمهوری آمریکا پیش‌تر گفته بود اجرای این توافق به عادی‌سازی روابط با اسرائیل است.

ترامپ به فایننشال تایمز گفت که با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی و بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل درباره عادی‌سازی روابط گفت وگو کرده است.

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: «این چیزی است که هر دو بسیار به آن علاقه دارند. ممکن است اتفاق بیفتد.»

با این حال، محمد بن سلمان پیشتر تاکید کرده بود که چنین اقدامی تنها در صورتی ممکن است که اسرائیل گام‌های برگشت ناپذیری در مسیر تشکیل کشور فلسطین بردارد؛ اقدامی که رژیم اسرائیل تاکنون از پذیرش آن خودداری کرده است.

315

کد مطلب 2254032

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 5
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • یونس IR ۰۹:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۹
    0 1
    ترامپ قمارباز دیگرحق نداری پادشاه عربستان که بنام محمد کوچک کنی بگو باآل ربیر دلقک گفتگوکردم جهت به رسمیت شناختن رژیم جعلی وکودک کش ونامشروع صهیونیستی، به گفته رهبر شهیدم شکست جنایتکاران اَشغالگروبزدل چون شماها انشاالله نزدیک است
  • مجید IR ۱۰:۰۴ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۹
    0 1
    برای متوقف شدن حملات ، باید تلفات کشته های امریکایی را بالا برود نابودی تجهیزات و وووو مهم است ولی نیروی انسانی بسیار مهم‌تر است
  • IR ۱۰:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۹
    0 0
    دگه وقتش رسیده قرآن خودت بن سلمان و نتانیاهو کثیف جمع کنه
  • ناشناس IR ۱۰:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۹
    0 0
    خیلی خودت روتواوج می بینی یکی بایدبکبدت به زمین
  • عمار . IR ۱۰:۵۲ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۹
    0 0
    به نام خداوند جان و خرد : شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لپ لب خورد که دانه دانه راه فتح آزادی فلسطین اشغالی شکست سخت آمریکا از فتح عربستان سعودی و فتح سوریه لبنان قبرس اردن مصر می گذرد هم ظهور منجی عالم بشریت نزدیک است هم فتح کامل عربستان سعودی خیانتکار جنایتکار نوکر صهیونیست گاو شیرده آمریکا نزدیک است هم فتح کامل فلسطین سوریه به دست شیعیان امیرالمومنین علی علیه السلام نزدیک میسور است . نصر من الله و فتح قریب و بشر المومنین. اشداء علی الکفار صهیون و آمریکایی و همپیمانانشان. یا علی علیه السلام مددی . الیوم یوم الانتقام الیوم یوم الخیبر نهنو جیش الحیدر کرار ع. حیدر حیدر حیدر حیدر حیدر حیدر حیدر حیدر حیدر حیدر حیدر حیدر حیدر حیدر خیبر خیبر یا صهیون جیش محمد ص قادمون . و من الله التوفیق . التماس دعا و صلوات.
  • بنده خدا IR ۱۱:۰۴ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۹
    0 0
    تو غلط میکنی
  • حمید IR ۱۱:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۹
    0 1
    زرشک ، احمق و از هرطرف نگاه کنی احمقققققققققه شک داری به ترامپ و نتانیاهو نیاز کن ،
  • افشین IR ۱۱:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۹
    0 1
    این خرفت احمق شده بازیچه دست مافیای اسلحه...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین