همکاری استیون کینگ و سم ریمی برای ساخت یک فیلم ترسناک

اقتباس‌های سینمایی از آثار استیون کینگ همچنان ادامه دارد؛ این بار رمان ترسناک «ناامیدی» پس از سه دهه راهی پرده سینما می‌شود. این فیلم با تهیه‌کنندگی سم ریمی و کارگردانی زوج سازنده «مقصد نهایی: خطوط خونی» ساخته خواهد شد و به فهرست بلند اقتباس‌های تازه از آثار نویسنده نامدار آمریکایی اضافه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از ورلد آو ریل، روند اقتباس سینمایی از آثار استیون کینگ همچنان ادامه دارد و این بار رمان ترسناک «ناامیدی» که نخستین بار در سال ۱۹۹۶ منتشر شد، به فیلم سینمایی تبدیل می‌شود.

 زک لیپوفسکی و آدام بی. استاین، کارگردانان فیلم موفق «مقصد نهایی: خطوط خونی»، هدایت این پروژه را بر عهده گرفته‌اند. این فیلم نخستین همکاری استیون کینگ و سم ریمی به شمار می‌رود. ریمی تهیه‌کنندگی اثر را از طریق شرکت فیلمسازی خود بر عهده دارد و رایان برنان نیز فیلمنامه آن را نوشته است.

داستان فیلم درباره گروهی از مسافران است که در شهری دورافتاده در دل بیابان گرفتار یک افسر پلیس سادیست و تسخیرشده می‌شوند و برای نجات جان خود با او مبارزه می‌کنند.

لیپوفسکی و استاین پس از موفقیت «مقصد نهایی: خطوط خونی» به دو چهره پرتقاضای هالیوود تبدیل شده‌اند و هم‌زمان روی چند پروژه مهم دیگر نیز کار می‌کنند.

ساخت «ناامیدی» در شرایطی آغاز می‌شود که اقتباس از آثار استیون کینگ بار دیگر رونق گرفته است. در سال‌های اخیر آثاری مانند «آن: به دری خوش آمدید»، «پیاده‌روی طولانی»، «زندگی چاک»، «مرد دونده»، «سیلمز لات» و «میمون» نیز بر اساس آثار این نویسنده ساخته یا آماده نمایش شده‌اند.

5959

کد مطلب 2254376

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 5 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین