خط و نشان قانون برای زمین‌خواران و غارتگران طبیعت در فارس

یگان حفاظت منابع طبیعی استان فارس در روزهای اخیر با اجرای چندین عملیات در شهرستان‌های نی‌ریز، خفر و بوانات ضمن توقیف ساخت‌وسازهای غیرمجاز و قلع‌وقمع تصرفات، محموله‌های قاچاق گیاهان دارویی را نیز کشف و ضبط کرد تا بار دیگر بر قاطعیت در صیانت از انفال عمومی تأکید کند.

به گزارش خبرآنلاین، استان فارس به عنوان یکی از قطب‌های غنی منابع طبیعی کشور همواره مورد طمع سودجویانی بوده که با روش‌های گوناگون از تغییر کاربری غیرقانونی اراضی ملی تا برداشت‌های غیراصولی از پوشش گیاهی سعی در به یغما بردن ثروت‌های عمومی دارند. با این حال گزارش‌های دریافتی از سه نقطه استان حاکی از تلاش دستگاه‌های نظارتی و قضایی برای مقابله با این تخلفات است؛ از توقیف ساخت‌وسازهای غیرمجاز در ارتفاعات پشتکوه نی‌ریز و آزادسازی اراضی تصرف‌شده در بخش مزایجان بوانات گرفته تا کشف محموله ۱۶۰ کیلوگرمی آویشن کوهی در خفر؛ این اقداماتِ هماهنگ گویای این پیام واحد برای متخلفان است که حفاظت از منابع ملی خط قرمز استان فارس است و هیچ‌گونه تخلفی از نگاه تیزبین حافظان طبیعت و دستگاه قضا پنهان نخواهد ماند. این سلسله عملیات‌ها نه تنها اقدامی مهم جهت احیای حقوق بیت‌المال است بلکه گامی ضروری برای جلوگیری از تخریب غیرقابل‌بازگشتِ زیست‌بوم منطقه به شمار می‌رود.

توقیف ساخت‌وساز غیرمجاز در اراضی ملی بخش پشتکوه شهرستان نی‌ریز

توقیف ساخت‌وساز غیرمجاز در اراضی ملی بخش پشتکوه شهرستان نی‌ریز یکی از مهمترین اقداماتی است که در روزهای اخیر با هدف مقابله با متخلفان انجام شده است؛ در این روزها عملیات ساخت‌وساز غیرمجاز در اراضی ملی بخش پشتکوه شهرستان نی‌ریز توقیف شد.

مهدی وطن‌دوست رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نی‌ریز در این باره گفت: این عملیات با حضور مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی انجام و از ادامه عملیات ساخت‌وساز غیر مجاز جلوگیری شد.

وطن‌دوست افزود: متخلفان جهت سیر مراحل قانونی و رسیدگی به تخلف، به اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نی‌ریز ارجاع داده شدند.

او با تأکید بر استمرار گشت‌های حفاظتی گفت: حفاظت از اراضی ملی از مهم‌ترین وظایف این اداره است و یگان حفاظت منابع طبیعی به‌صورت مستمر عرصه‌های ملی را پایش کرده و با هرگونه ساخت‌وساز، تصرف و تجاوز به اراضی ملی در چارچوب قانون برخورد خواهد کرد.

کشف و ضبط ۱۶۰ کیلوگرم گیاه دارویی آویشن کوهی در خفر

 همچنین به منظور حفاظت از منابع طبیعی و صیانت از انفال، یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان خفر با همکاری عوامل انتظامی بیش از ۱۶۰ کیلو گرم گیاه دارویی «آویشن کوهی» که به‌صورت غیرمجاز برداشت شده بود را کشف و ضبط کردند.

 رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خفر با اعلام این خبر گفت: خودروی حامل محموله قاچاق گیاه دارویی آویشن کوهی توقیف و راننده خاطی نیز جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی شد.

اجرای حکم قلع و قمع درختان کاشته شده در اراضی ملی بخش مزایجان شهرستان بوانات

با دستور مراجع قضایی نیز عملیات خلع ید اراضی ملی متصرفی واقع در بخش مزایجان و قلع و قمع درختانی که به صورت غیرمجاز به مساحت ۵۵۹ مترمربع کاشته شده بود توسط مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان و در معیت پاسگاه انتظامی مزایجان انجام شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بوانات ضمن قدردانی از مجموعه قضایی شهرستان و همکاری نیروی انتظامی در اعمال قانون متجاوزین به منابع طبیعی گفت: همکاری دستگاه قضایی و صدور  احکام متناسب با تخلف و همچنین تعامل بسیار خوب نیروی انتظامی با منابع طبیعی نقش مؤثری در کاهش تعرض به اراضی ملی و حفظ حقوق بیت‌المال دارد و اداره منابع طبیعی شهرستان داشته و این مهم باعث شده تا منابع طبیعی نیز با قاطعیت اقدامات قانونی لازم را در برابر متخلفان به انجام انجام رساند.

محمد دهقان حسام‌پور از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخریب، تصرف یا تجاوز به اراضی ملی مراتب را از طریق سامانه امداد جنگل و مرتع ۱۵۰۴ یا ۱۳۹ به یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع دهند تا در سریع‌ترین زمان ممکن توسط نیروهای یگان حفاظت به موضوع رسیدگی شود.

توقیف ساخت‌وساز غیرمجاز در اراضی ملی بخش پشتکوه شهرستان نی‌ریز

توقیف عملیات ساخت‌وساز غیرمجاز در اراضی ملی بخش پشتکوه شهرستان نی‌ریز نیز از دیگر اقدامات انجام شده در روزهای اخیر به شمار می‌رود که رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نی‌ریز در این باره گفت: این عملیات توسط مأموران یگان حفاظت شهرستان نی‌ریز انجام و ضمن توقیف ادوات و وسایل متخلفان  از ادامه عملیات ساخت‌وساز غیر مجاز جلوگیری شد.

مهدی وطن‌دوست افزود:متخلفان جهت سیر مراحل قانونی و رسیدگی به تخلف، به اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نی‌ریز ارجاع داده شدند.

وطن دوست با تأکید بر استمرار گشت‌های حفاظتی ادامه داد: حفاظت از اراضی ملی از مهم‌ترین وظایف  یگان حفاظت منابع طبیعی بوده و به همین منظور عرصه‌های ملی به صورت مستمر پایش می‌شود و با هرگونه ساخت‌وساز، تصرف و تجاوز به اراضی ملی در چارچوب قانون برخورد خواهد شد.

کد مطلب 2255411

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 10 =

آخرین اخبار