واکنش معاون احمدی نژاد در دولت دهم به ادعای حمله اتمی آمریکا به ایران

زریبافان گفت:  حمله زمینی به ایران اسلامی اگر صورت بگیرد از حماقت های مردک قمار باز خواهد بود و ما آرزو میکنیم که چنین اتفاقی بیافتد که در این صورت خاک ما قتلگاه نظامیان آمریکایی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مسعود زریبافان، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت احمدی‌نژاد و فعال سیاسی اصولگرا، در بخشی از گفت‌وگوی خود با خبرگزاری خبرآنلاین، به بیان نکاتی درباره سرنوشت تفاهم ایران و آمریکا و ادعاها درباره حملات زمینی و اتمی آمریکا به ایران پرداخته است. در ادامه بخشی از این گفت و گو را می خوانید؛

* سرنوشت تفاهم نامه ایران و آمریکا چه خواهد شد؟ آیا طرفین دوباره به آن باز خواهند گشت یا باید توافق جدید و با شروط جدید شکل بگیرد؟

با توجه به اینکه در مفاد یادداشت تفاهم بین روسای جمهور ایران و آمریکا، کف و حداقل نظرات هیات مذاکره کننده ایرانی تامین شده و مردم مبعوث شده هم حسب نظر و اجازه امام امت حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای به آن تن داده و کمتر از آن را نخواهند پذیرفت و همین حداقلی را آمریکا علیرغم قبول و امضاء، برنتابید و به سرعت بدعهدی کرد و از آن خارج شد.

من بعید می‌دانم مذاکره راه حل مناسبی با یک رژیم استکباری و جنایتکار که هیچ خط قرمزی برای خود قائل نیست و بارها توافقات را بر هم زده، یکبار در حین مذاکره و دوبار بعد از تفاهم(برجام و تفاهم اخیر) دست به حمله های جنایتکارانه زده است، کار درست و عاقلانه ای نیست و ما باید همانطور که تاکنون رخ داده و پیروز عرصه بوده‌ایم و با تدابیر پیامبرگونه امام‌مان و همت و حمایت مردم مبعوث شده و همت و فداکاری نیروهای مسلح و ایثارگر، پیروز عرصه نظامی بوده‌ایم، با افزایش و پایداری در تاب آوری، پیروزی نهایی و قطعی را در جبهه نظامی حاصل نماییم.

* ادعاهایی در خصوص حمله زمینی آمریکا به ایران و همچنین بمباران اتمی کوه کلنگ مطرح است. چقدر این ادعاها محتمل است؟

 حمله زمینی به ایران اسلامی اگر صورت بگیرد از حماقت های مردک قمار باز خواهد بود و ما آرزو میکنیم که چنین اتفاقی بیافتد که در این صورت خاک ما قتلگاه نظامیان آمریکایی خواهد شد. حمله اتمی هم آخرین میخی است که آمریکا بر تابوت خود خواهد زد.

29215

کد مطلب 2255693

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 8 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین