به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سردار محبی سخنگوی سپاه گفت:ضمن تبریک روز خبرنگار، علت حضور بنده در استان هرمزگان، قدردانی از تلاشهای جهادی اهالی رسانه در این استان است که در خط مقدم مواجهه با دشمن و زیر حملات قرار دارند.
بنابر روایت تسنیم، وی گفت: این حضور، پیامی صریح به دشمن است که رسانههای ما زیر بمباران هم پایدارند و دشمن باید در برابر اراده آنها سر تعظیم فرود آورد.
وی گفت: بازگشایی تنگه هرمز تابع سازوکار و شرایط اختصاصی جمهوری اسلامی ایران است و ارتباطی به مذاکرات ایران و عمان ندارد.
سخنگوی سپاه گفت: تنگه هرمز برای ما صرفاً یک آبراه اقتصادی نیست، بلکه یک مؤلفه قدرت جغرافیایی و استراتژیک است بازشدن تنگه هرمز به پذیرش کامل شروط ایران از سوی آمریکا و دست برداشتن آنان از دخالت در روند مذاکرات منطقهای است؛ هر زمان که آمریکا شرایط ایران را بپذیرد، قطعاً تنگه هرمز باز خواهد شد.
29218







نظر شما