آمار سازمان بهزیستی نشان می دهد که سه هزار نفر بیمار اختلال هویت جنسی در کشور داشته باشیم اما چون غربال‌گری صورت نمی‌گیرد، نمی‌توانیم به طور دقیق در مورد آمارها اظهارنظر کنیم.

زهرا تالانی:در گذشته سازمان بهزیستی بخشی از هزینه عمل این افراد را با نامه پزشکی قانونی پرداخت می کرد اما به گفته حسن موسوی چلک مدیرکل آسیب‌های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هزینه جراحی تغییر جنسیت در کشور بالاست و چون عمل زیبایی محسوب می شود شرکتهای بیمه هیچ کمکی به این افراد نمی کنند.خوشبختانه با تلاشهایی که انجام شد قرار است که بیمه هزینه این بیماریها را پرداخت کند. در همین زمینه با موسوی چلک گفت وگویی را انجام داده ایم:


چرا در گذشته بیمه کمکی به بیماران اختلال هویت نمی کرد در حالیکه در تمام دنیا بخشی از هزینه جراحیها توسط شرکتهای بیمه ای پرداخت می شود؟
برای اینکه طبق قانون قبلی این جراحیها زیبایی محسوب می شد اما از دی ماه گذشته جلسات متعدد با شرکت دفتر امور آسیب‌ها و بیمه‌های سلامت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با حضور نمایندگان صندوق‌های بیمه‌ای تشکیل شد و سرانجام قرار شد که بخشی از جراحیه ای این افراد تحت پوشش بیمه قرار گیرد.


کدام بخش شامل بیمه می شود؟
هزینه‌ درمان‌های جانبی از جمله هورمون درمانی، لیزر درمانی،‌تامین پروتزهای مورد نیاز مشمول پوشش بیمه‌ای می‌شود.


این قانون از چه زمانی اجرا می شود؟
ما قانون را 12 اردیبهشت به رئیس سازمان بهزیستی ابلاغ کردیم و زمان اجرای آن بستگی به بهزیستی دارد.


برای استفاده از این خدمات باید در بهزیستی تشکیل پرونده بدهند؟
خیر.شامل تمام افراد مبتلا به TSرا شامل می‌شود.


نقش وزارت بهداشت در این برنامه چیست؟
در رابطه با این بیماران فقط بحث درمان نیست، نظارت بر مراکز درمانی و جراحی با وزارت بهداشت است، نوع عمل، کیفیت عمل، داروهایی که این افراد باید تا آخر عمر مصرف کنند، بر عهده وزارت بهداشت است. اما متأسفانه کمکی به این بیماران نمی کند.
45232
 

کد خبر 226027

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بیمه IR ۱۶:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۱
    9 0
    بیمه هزینه ی دندان پزشکی را چطور؟ پرداخت می کند؟