کارشناس سپاه: در روزهای اول جنگ ۷ پهپاد هرمس و هرون اسرائیلی بر فراز جنوب لبنان گشت‌زنی می‌کردند/ پهپادها را زدیم و حزب‌الله آزادی عمل پیدا کرد

کارشناس پدافند هوایی سپاه گفت: در روزهای اول جنگ ۶ تا ۷ پهپاد هرمس و هرون رژیم صهیونیستی همزمان بر فراز جنوب لبنان گشت‌زنی می‌کردند. با هدف‌قرارگرفتن این پهپادها در ایران، تعدادشان در جنوب لبنان به یک فروند رسید و حزب‌الله آزادی عمل بیشتری برای عملیات پیدا کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،   صداوسیما در روزهای اخیر مستندی با عنوان «خط مقدم» منتشر کرده است. این مستند شامل گفتگو با یکی از مسئولان و کارشناسان پدافند هوایی سپاه پاسداران در یک پایگاه زیرزمینی  است که طی آن، جزئیات تازه‌ای از تقابل موشکی و پهپادی با ارتش آمریکا افشا می‌شود. این گزارش با نمایش بقایای پهپادهای ساقط‌شده، پرده از انهدام گسترده پیشرفته‌ترین پهپادهای آمریکایی برمی‌دارد؛ رویدادی که علاوه بر تحمیل خسارات چندصد میلیون دلاری به پنتاگون، دکترین پهپادی واشنگتن در منطقه را با تغییر اجباری مواجه کرده است.

در بخش دیگری از این مستند ، کارشناس پدافند هوایی سپاه گفت: در روزهای اول جنگ ۶ تا ۷ پهپاد هرمس و هرون رژیم صهیونیستی همزمان بر فراز جنوب لبنان گشت‌زنی می‌کردند. با هدف‌قرارگرفتن این پهپادها در ایران، تعدادشان در جنوب لبنان به یک فروند رسید و حزب‌الله آزادی عمل بیشتری برای عملیات پیدا کرد.

۳۱۳۱

کد مطلب 2261272

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین