اجرای ۱۸۱ پروژه در فارس در قالب طرح "نشان‌دار کردن مالیات"

مدیرکل امور مالیاتی فارس از اختصاص ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اجرای ۱۸۱ پروژه در استان فارس در قالب طرح "نشان‌دار کردن مالیات" خبر داد و گفت: تعداد پروژه‌های مشمول این طرح در استان نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است.

به گزارش خبرآنلاین، حمیدرضا منتظری با اشاره به اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات در سال ۱۴۰۵ اظهار کرد: امسال ۱۸۱ پروژه در استان فارس با اعتباری بالغ بر ۱۸ هزار میلیارد ریال در فهرست پروژه‌های مشمول این طرح قرار گرفته است.

وی افزود: سال گذشته ۳۸ پروژه در استان فارس در قالب طرح نشان‌دار کردن مالیات معرفی شده بود که افزایش تعداد پروژه‌ها در سال جاری، فرصت گسترده‌تری برای مشارکت مودیان در تأمین مالی طرح‌های زیربنایی و توسعه‌ای استان فراهم کرده است.

منتظری با بیان اینکه در این طرح مودیان مشمول می‌توانند محل هزینه‌کرد مالیات خود را از میان پروژه‌های تعیین‌شده انتخاب کنند، گفت: این رویکرد زمینه مشارکت مستقیم مودیان در توسعه زیرساخت‌ها را فراهم می‌کند و موجب می‌شود آنان آثار پرداخت مالیات خود را در اجرای پروژه‌های مورد نیاز جامعه مشاهده کنند.

مدیرکل امور مالیاتی فارس با اشاره به تنوع پروژه‌های پیش‌بینی‌شده در استان اظهار کرد: پروژه‌های طرح نشان‌دار کردن مالیات در فارس حوزه‌های مختلفی از جمله سلامت، آموزش، حمل‌ونقل، فرهنگ، عشایر و میراث فرهنگی را دربرمی‌گیرد.

وی افزود: تعمیر و تجهیز بیمارستان‌های استان با اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومان، احداث باند دوم بزرگراه جهرم–لار–بندرعباس با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان، تأمین آب شرب شیراز و اجرای خط انتقال آب از غرب شهر شیراز به جنوب شهر با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان و احداث باند دوم محور شیراز–فیروزآباد–جم با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان از جمله پروژه‌های شاخص استان در این طرح هستند.

منتظری ادامه داد: همچنین احداث مراکز بهداشتی روستایی، ایجاد و تکمیل پایگاه‌های امداد جاده‌ای، احداث و تکمیل کتابخانه‌های عمومی، تکمیل و توسعه مدارس، احداث یا تکمیل کارگاه‌های آموزشی و خوابگاه‌های دانشجویی، اجرای طرح‌های ساماندهی عشایر و تکمیل راه‌های عشایری و حفاظت از آثار تاریخی ثبت‌شده از دیگر پروژه‌هایی هستند که در قالب طرح نشان‌دار کردن مالیات در استان فارس پیش‌بینی شده‌اند.

وی تأکید کرد: گستره این پروژه‌ها نشان می‌دهد منابع مالیاتی می‌تواند در بخش‌های مختلفی که مستقیماً با زندگی و رفاه مردم ارتباط دارد، از توسعه خدمات سلامت و آموزشی گرفته تا ارتقای زیرساخت‌های روستایی، عشایری، فرهنگی و تاریخی، به کار گرفته شود.

مدیرکل امور مالیاتی فارس خاطرنشان کرد: مالیات زمانی برای مردم ملموس‌تر خواهد بود که آثار آن را در توسعه بیمارستان‌ها، مدارس، راه‌ها، مراکز بهداشتی، کتابخانه‌ها و سایر زیرساخت‌های مورد نیاز جامعه مشاهده کنند. طرح نشان‌دار کردن مالیات با فراهم کردن امکان انتخاب پروژه، مسیر مشارکت مودیان در توسعه استان را شفاف‌تر کرده است.

منتظری با اشاره به افزایش قابل توجه تعداد پروژه‌های فارس گفت: افزایش پروژه‌های مشمول طرح از ۳۸ پروژه در سال گذشته به ۱۸۱ پروژه در سال جاری، ظرفیت بیشتری برای مشارکت مودیان در توسعه و تکمیل زیرساخت‌های استان فراهم کرده است و امیدواریم با همراهی آنان، منابع مالیاتی در مسیر اجرای پروژه‌های اولویت‌دار و مورد نیاز مردم فارس به کار گرفته شود.

48

کد مطلب 2262052

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 12 =

آخرین اخبار