کرمان میزبان مسابقات آزاد رینگی کیک‌بوکسینگ قهرمانی کشور

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمان، گفت : مسابقات آزاد رینگی کیک‌بوکسینگ قهرمانی کشور همزمان با هفته دولت امسال، در دو بخش بانوان و آقایان با حضور ۲ هزار ورزشکار در کرمان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ حجت سلطانی سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمان در جمع خبرنگاران گفت : مسابقات آزاد رینگی کیک‌بوکسینگ قهرمانی کشور همزمان با هفته دولت امسال، در دو بخش بانوان و آقایان با حضور ۲ هزار ورزشکار در کرمان برگزار خواهد شد.

وی افزود : برنامه‌های فرهنگی ویژه‌ای از جمله زیارت قبور شهدا و بازدید از بناهای تاریخی کرمان برای میهمانان این رویدادها تدارک دیده شده است تا بیشترین بهره از حضور ورزشکاران سایر استان‌ها حاصل شود.

سلطانی از میزبانی کرمان در رویدادهای متعدد ورزشی در سطح ملی و بین‌المللی خبر داد و برگزاری این رویدادها را فرصتی برای توسعه اقتصادی، گردشگری و نشاط اجتماعی در این استان ارزیابی کرد.

وی اعلام کرد: این مسابقات در سالن فجر کرمان برگزار خواهد شد و مشکلات زیرساختی این سالن با تجربه موفق برگزاری مسابقات کشتی جام بین‌المللی تختی رفع شده است.

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمان با تأکید بر مسئولیت اجتماعی مجموعه ورزش در شرایط اقتصادی ناشی از تحریم‌ها، افزود: هدف ما ایجاد امید در جامعه و مقابله با تبلیغات سوء دشمنان است.

وی گفت : اولویت ما اجرای برنامه‌هایی است که در حوزه اجتماعی و اقتصاد تأثیرگذار باشند و زیرساخت‌های گردشگری این استان از جمله هتل‌ها، خانه‌های بوم‌گردی و اصناف بتوانند از حضور مسافران بهره‌مند شوند.


سلطانی از درخواست میزبانی کرمان برای مسابقات کونگ‌فو در بهمن‌ماه، میزبانی اردوی تیم ملی کاراته، المپیک بازی‌های فکری، استعدادیابی شمشیربازی و المپیاد استعدادهای برتر تیراندازی با کمان خبر داد و افزود: وزارت ورزش و جوانان امسال تغییر عمده‌ای در المپیاد استعدادهای برتر ایجاد و آن را در ۱۲ رشته المپیکی مدال‌آور متمرکز کرده است که کرمان میزبانی رشته تیراندازی با کمان را بر عهده دارد.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان کرمان با اشاره به حضور حدود ۲۰ ورزشکار کرمانی در بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی ناگویا، اعلام کرد: لازم است در رشته‌های ژیمناستیک و دوومیدانی که سابقه مدال‌آوری نداشته‌ایم، بتوانیم مدال خوش‌رنگی کسب کنیم.

سپسمدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی مقاومت کرمان نیز در این نشست با اشاره به آغاز مسابقات رشته‌های رزمی کیک بوکسینگ از اول شهریور ماه، گفت: مراسم افتتاحیه باشکوهی با حضور مسئولان کشوری و لشکری برگزار خواهد شد و رویکرد ما تجلیل از شهدای ورزشکار و شهدای اقتدار است.

احسان رستگاری‌نژاد، رویکرد اصلی این باشگاه را ورزش قهرمانی، حرفه‌ای و اخلاق‌مداری دانست و افزود: هرچه در توان ما بود برای برگزاری مطلوب مسابقات کیک بوکسینگ در کرمان انجام داده‌ایم و به نیازهای لجستیکی پاسخ گفته‌ایم.

وی درباره دغدغه ورزشکاران حرفه‌ای در زمینه خدمت سربازی، بر اجرای طرح «سرباز قهرمان» تأکید کرد و گفت: ورزشکاران مشمول در تیم‌های باشگاه مقاومت، خدمت سربازی خود را عاشقانه انجام خواهند داد.

کد مطلب 2263100

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

آخرین اخبار