۰ نفر
۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۸:۱۰
رونالدو: عاشق هو شدن در نیوکمپ بودم

فوق ستاره پرتغالی گل زدن در نیوکمپ را بیشتر از برنابئو دوست داشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ کریستیانو رونالدو با مرور خاطرات دوران حضورش در رئال مادرید، از علاقه ویژه‌اش به بازی در ورزشگاه نیوکمپ گفت و اعتراف کرد که هو شدن از سوی هواداران بارسلونا، انگیزه بیشتری برای درخشش به او می‌داد.

ستاره پرتغالی درباره تقابل‌هایش با بارسلونا اظهار داشت:

«من عاشق بازی در نیوکمپ بودم، چون به من هو می‌کردند و من با گل‌هایم آنها را ساکت می‌کردم.»

رونالدو توضیح داد که فضای نیوکمپ برای او همیشه متفاوت بوده است.

«همیشه انرژی خاصی در نیوکمپ احساس می‌کردم. این ورزشگاه بزرگ‌ترین رقیب رئال مادرید بود و هر بار که آنجا بازی می‌کردم، هواداران با هو کردن و شعارهای علیه من از من استقبال می‌کردند. به جای اینکه مرا آزار دهد، این موضوع بیشتر به من انگیزه می‌داد.»

او با اشاره به گل‌های پرتعدادش در خانه بارسلونا افزود:

«نمی‌دانم در آن ورزشگاه چند گل زدم، اما تعدادشان زیاد بود.»

برنده پنج توپ طلا همچنین از منشأ یکی از مشهورترین شادی گل‌هایش پرده برداشت و گفت:

«ژست معروف "کالما، کالما" دقیقاً در همین فضا متولد شد. همه علیه من بودند، ورزشگاه غرش می‌کرد، اما وقتی گل می‌زدم، سکوت کرکننده‌ای به وجود می‌آمد.»

رونالدو در پایان تأکید کرد که لذت گلزنی در نیوکمپ برایش حتی از ورزشگاه سانتیاگو برنابئو هم بیشتر بوده است.

«این روش من برای گفتن این بود که "من اینجا هستم و دوباره تفاوت را رقم زدم." می‌توانم بگویم گل زدن در نیوکمپ را بیشتر از برنابئو دوست داشتم.»

257 251

کد مطلب 2263601

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین