دیدار وزیر خارجه سوریه و رئیس موساد در اردن

پایگاه خبری آکسیوس عصر یکشنبه از دیدار میان وزیر امور خارجه روسیه و رئیس موساد در اردن خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آکسیوس به نقل از دو منبع آگاه نوشت: مقامات عالی رتبه اسرائیل و سوریه روز یکشنبه در تلاشی برای کاهش تنش میان طرفین پس از بمباران اخیر یک پایگاه هوایی، با یکدیگر دیدار کردند.

بنابر روایت ایسنا، آکسیوس افزود: دیدار بین اسعد الشیبانی، وزیر امور خارجه سوریه و رومن گافمن، رئیس موساد چند روز پس از حمله اسرائیل به یک پایگاه هوایی سوریه که تنش‌ها میان طرفین را به شدت افزایش داد، برگزار شد.

دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از اظهار نظر در این مورد خودداری کرد و سخنگوی الشیبانی نیز به درخواست اظهار نظر پاسخی نداد.

گزارش آکسیوس در حالی منتشر شده که اسعد الشیبانی پیشتر در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز اعلام کرده بود که دمشق انتظار دارد مذاکرات با رژیم صهیونیستی درباره دستیابی به یک توافق امنیتی، به‌زودی از سر گرفته شود.

وزیر امور خارجه سوریه افزوده بود که تماس‌ها میان سوریه و رژیم صهیونیستی پس از حمله این رژیم به پایگاه هوایی «ابوالظهور» در استان ادلب در ۱۸ اوت متوقف شده است.

۲۱۹

کد مطلب 2264422

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین