ایسنا نوشت:

فاز دوم هتل صخره‌يي كندوان كه سومين هتل صخره‌يي در جهان است و بزرگ‌ترين سالن صخره‌يي جهان همراه با كافي‌شاپ را دارد، در استان آذربايجان شرقي افتتاح شد.

 در اين مراسم كه جمعي از مديران انجمن و اتحاديه‌ي هتل‌داران آذربايجان شرقي و مديران هتل‌هاي لاله‌ي سراسر كشور در آن حضور داشتند، حسين پوررحيم ـ مديركل شركت توسعه‌ي گردشگري ايران ـ گفت: منطقه‌ي ويژه‌ي گردشگري كندوان و هتل صخره‌يي كه در آن ايجاد شده، از وقايع كم‌نظير گردشگري ايران است. در اين روستا به‌جز اعتبارات مختصري كه تزريق شده، بزرگ‌ترين سرمايه‌ي توسعه‌ي گردشگري، نيروي انساني كارآمدي است كه در خاك پاك آذربايجان وجود دارد و مي‌توان گفت چنين نيرويي در دنيا بي‌نظير است.

پوررحيم بيان كرد: ايجاد چنين هتلي كه با شيوه‌ي سنتي و با كلنگ ساخته شده است، نشان مي‌دهد اگر عرق و اراده وجود داشته باشد، مي‌توانيم كارهاي بزرگ انجام دهيم.

او ادامه داد: اغراق نكرده‌ام اگر بگويم كرانه‌هاي (اتاق سنگي طبيعي) اين هتل را عشق كنده و حماسه‌اي كه اين‌گونه آفريده شده است، الگويي خوب در صنعت گردشگري محسوب مي‌شود.

مديركل شركت توسعه‌ي گردشگري ايران اظهار كرد: اميدوارم اين حركت به‌عنوان نمونه‌اي باشد تا تمام دست‌اندركاران گردشگري كشور از آن الگو بگيرند.

در اين مراسم، آقاميري ـ مدير هتل صخره‌يي لاله كندوان ـ نيز گفت: فاز دوم هتل صخره‌يي لاله كندوان در كمتر از دو سال به بهره‌برداري رسيده است.

به گزارش خبرنگار ايسنا، در بخش ديگري از مراسم افتتاح فاز دوم هتل صخره‌يي كندوان كه در سالني صخره‌يي برگزار شد، مديركل ميراث فرهنگي و گردشگري آذربايجان شرقي اظهار كرد: اين استان جزو معدود شهرهايي است كه تمام شاخصه‌هاي ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي را با هم دارد.

تراب محمدي با اشاره به وجود دو اثر جهاني بازار تبريز و مجموعه‌ي كليساها در اين استان، گفت: در دنيا سه روستاي صخره‌يي وجود دارد كه دو روستا در آمريكا و تركيه هستند، ولي روستاي صخره‌يي كندوان، تنها روستايي است كه زندگي در آن جريان دارد و اكنون بيش از 195 خانواده در آن زندگي مي‌كنند.

وي با اشاره به آثار طبيعي و تاريخي گوناگوني كه در نقاط مختلف آذربايجان شرقي وجود دارد، بيان كرد: در تمام شهرستان‌هاي اين استان، مساجد جامع تاريخي را داريم كه نشان از قابليت جذب گردشگران مذهبي دارند. علاوه بر اين، قابليت جذب گردشگر در تمام گونه‌هاي گردشگري كه در كشور تعريف شده است، در استان آذربايجان شرقي وجود دارد.

محمدي با بيان اين‌كه تا پيش از دولت آقاي احمدي‌نژاد به گردشگري توجه نمي‌شد، گفت: امروز از نتيجه‌ي كار راضي هستيم، زيرا حتا اقتصاددانان، گردشگري را يكي از اركان اقتصاد دانسته و باور كرده‌اند كه با گردشگري مي‌توان بخشي از اقتصاد ايران را اداره كرد.

او با اشاره به اين‌كه در طول چهار سالي كه در اداره كل ميراث فهرنگي و گردشگري آذربايجان شرقي فعاليت كرده، بيش از يك‌هزار ميليارد تومان توسط بخش خصوصي در حوزه‌ي گردشگري هزينه شده است، ادامه داد: در سال 91 بيش از 15 هتل و مركز اقامتي را افتتاح مي‌كنيم. هتل كندوان نيز يكي از هتل‌هاي بي‌نظير دنياست، هرچند ابتدا قرار بود اينجا به موزه تبديل شود، ولي آقاي رحيم‌مشايي ـ رييس پيشين سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري ـ اعلام كرد اين محل قابليت تبديل شدن به هتل را دارد. اكنون به‌راحتي مي‌توانيم گردشگران خارجي را جذب كنيم و نشان دهيم كه چنين هتلي داريم.

مديركل ميراث فرهنگي و گردشگري آذربايجان شرقي با يادآوري اين‌كه مرحله‌ي نخست هتل صخره‌يي لاله كندوان سال 86 افتتاح شد، افزود: در اين مدت، تورهاي گردشگري كه معمولا با ظرفيت 25 نفر بودند، از كشورهاي اروپايي و آسيايي به اينجا مي‌آمدند و ما با محدوديت ظرفيت اقامت روبه‌رو بوديم، اما اكنون با افتتاح اين فاز، اين مشكل حل شده است.

محمدي درباره‌ي سند اين هتل نيز گفت: اين مسأله با كمك استاندار حل شده است و سند هتل به نام شركت توسعه‌ي گردشگري خواهد بود.

او ادامه داد: با توجه به استقبالي كه از روستا و هتل صورت مي‌گيرد، ماشين‌هاي زيادي به روستا وارد مي‌شوند. مشاوران ما اعلام كرده‌اند ممكن است در طول 30 تا 50 سال آينده، تردد اين وسايل نقليه سبب لرزش در كرانه‌هاي هتل شود. در اين‌باره، تدبير لازم انديشيده شده و قرار است كمربندي نزديك روستا ايجاد شود.

301301

کد خبر 226452

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین