روایتی موسیقایی از رودابه و زال در تالار رودکی

کنسرت ارکستر سازهای ایرانی «سلّانه» به رهبری دانیال شاه‌محمدی نبی، چهارم و پنجم شهریورماه با اجرای آثاری از آهنگسازان ایرانی در تالار رودکی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی بنیاد رودکی، ارکستر «سلّانه» در این اجرا با همراهی گروه کُر «سونورا» و به خوانندگی سهیل رجب، از ساعت ۲۰ شامگاه چهارشنبه و پنج‌شنبه، چهارم و پنجم شهریور، در دو بخش آثاری از حمید متبسم و علی ابراهیمی را پیش روی مخاطبان قرار می‌دهد.

در بخش نخست، قطعات «راه عشق»، «سر به چوگان»، «مقام عزلت» و «نشسته در خون» اجرا می‌شود. علی ابراهیمی این قطعات را بر اساس اشعاری از حافظ و مولانا آهنگسازی کرده است.

بخش دوم نیز به اجرای قطعه «رودابه و زال» با شعری از فردوسی و از آلبوم «سیمرغ» به آهنگسازی حمید متبسم اختصاص دارد.

در این کنسرت، علی حسینی (نی)، شمیم امانی و حمیدرضا شمسینی (کمانچه)، باران حیرت‌پور (قیچک آلتو)، امیر رستمی، الیار لطیفی و هلیا فاضل (سنتور)، پارسا فتح‌اللهی‌پور و نوید لارنی (تار)، شبنم امیری، پارمیس انجامی و آیدا رجبی (سه‌تار)، پروا صنعتی (قانون)، محمد زایری و آتنا خاریابند (عود)، یزدانمهر مشیدی (سنتور باس)، علی محمدی (سنتور می‌کوک)، سارا قاضی (تمبک)، ملیکا یحیایی (بندیر) و نوا جلالی (دف و مثلث) اعضای ارکستر سلّانه را تشکیل می‌دهند.

همچنین در گروه کُر «سونورا» به رهبری رامتین بیرقدار، محیا ثمره گلستانی، هیما حاجی‌صادقی، فاطمه حسینی و مهتاب ثمره گلستانی (خوانندگان سوپرانو) و ماهان ملایی و آروین فریدونی‌پور (خوانندگان تنور) حضور دارند.

کنسرت ارکستر سازهای ایرانی «سلّانه» به رهبری دانیال شاه‌محمدی نبی، چهارم و پنجم شهریورماه در تالار رودکی برگزار می‌شود و بلیت‌های آن از طریق سامانه ایران کنسرت در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

۲۴۲۲۴۳

کد مطلب 2264656

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 6 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین