مراسم اهدای کلید واحدهای مسکونی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد لنگرود برگزار شد

فرماندار شهرستان لنگرود در ادامه افزود: ۲ تولیدی با طرح مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان اشتغال زایی در اختیار مددجویان کمیته امداد قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگارخبرآنلاین گیلان در دومین روز هفته دولت، کلید ۴ واحد مسکن مددجویان کمیته امداد در لنگرود افتتاح و به مددجویان اهدا شد.  در گرامیداشت هفته دولت طی مراسمی صبح امروز با حضور گلشن فرماندار شهرستان لنگرود و رئیس کمیته امداد امام خمینی ، کلید چند واحد مسکن به صورت نمادین به مددجویان کمیته امداد اهدا شد.

در حاشیه این مراسم یوسف گلشن به خبرنگار ما گفت: این واحدها با ۴۴ مترمربع زیربنا در قالب طرح های جاری امداد در این شهرستان به مددجویان کمیته امداد ارائه شد. وی با بیان اینکه این تعداد واحد مسکونی، ۳ واحد روستایی و ۱ واحد شهری است، افزود: این منازل با مجموع ۱۷۶ متر مربع زیربنا و هزینه ۴ میلیارد تومان ساخته شده است. فرماندار شهرستان لنگرود در ادامه افزود: ۲ تولیدی با طرح مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان اشتغال زایی در اختیار مددجویان کمیته امداد قرار گرفته است.

کد مطلب 2265214

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 2 =

آخرین اخبار