۱ نفر
۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۰
شنیده شدن صدای انفجار در تهران

روابط عمومی سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) استان تهران از اجرای عملیات خنثی‌سازی و امحای کنترل‌شده مهمات عمل‌نکرده در محدوده پیرامونی شهرستان پاکدشت خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین از مهر، روابط عمومی سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) استان تهران از اجرای عملیات خنثی‌سازی و امحای کنترل‌شده مهمات عمل‌نکرده در محدوده پیرامونی شهرستان پاکدشت خبر داد.

بر اساس این اطلاعیه، این عملیات از ساعت ۱۰ تا ۱۶ امروز چهارشنبه انجام می‌شود و در جریان آن احتمال شنیده شدن صدای انفجار در مناطق مجاور وجود دارد.

در این اطلاعیه تأکید شده است که عملیات با رعایت کامل نکات فنی و ایمنی و توسط تیم‌های خنثی‌سازی انجام می‌شود و شهروندان جای نگرانی ندارند.

روابط عمومی سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) استان تهران از شهروندان خواست ضمن حفظ آرامش، به شایعات توجه نکنند و اخبار را از منابع رسمی پیگیری کنند.

۴۷۲۳۶

کد مطلب 2265642

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 4 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین