واکنش فعال اصولگرا به ادعای سقاب اصفها درباره قاچاقچیان سوخت/ چگونه ممکن است عده‌ای چند ده میلیارد دلار از سرمایه ملت را خارج از کشور نگه دارند؟!

نقوی حسینی گفت: اگر ما در داخل کشور یک مدیریت منسجم ضدفـساد، همراه با انضباط مالی شدید، حاکم کنیم، قطعاً تورم ما نیز می‌تواند به زیر ۲۰ درصد و حتی زیر ۱۰ درصد برسد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید حسین نقوی‌حسینی، فعال سیاسی اصولگرا، در بخشی از گفت‌وگوی خود با خبرگزاری خبرآنلاین، با اشاره به اظهارات معاون رئیس‌جمهور درباره قاچاق سوخت گفت: اخیراً دیدم آقای سقاب اصفهانی گفته است که ما می‌دانیم چه کسانی قاچاق سوخت می‌کنند و اگر جلوی آن‌ها را بگیریم، از هر دو جناح شیشه‌های خانه ما را می‌شکنند. اگر چنین موضوعی وجود داشته باشد، یعنی در نظام جمهوری اسلامی دولت می‌داند چه کسانی قاچاق می‌کنند اما سکوت می‌کند. اگر چنین چیزی وجود داشته باشد، واقعاً خیانت به ملت و کشور است.

او ادامه داد: آقای اصفهانی معاون رئیس‌جمهور است. طبیعتاً وقتی ایشان می‌دانند که چه کسانی قاچاق می‌کنند، رئیس‌جمهور هم می‌داند اما چرا با این موضوع برخورد نمی‌کنند؟ این حرف قابل قبول نیست. یعنی شما می‌دانید چه کسانی در این مملکت سوخت قاچاق می‌کنند و وابسته به جریانات سیاسی اصلاح‌طلب و اصولگرا نیز هستند، اما جرئت برخورد با آن‌ها را ندارید؟ این چه معنایی دارد؟

نقوی‌حسینی افزود: آیا باید فشار ناشی از سوخت و بنزین را مردم تحمل کنند و عده‌ای نیز جلوی چشم مسئولان قاچاق کنند و مسئولان آن‌ها را بشناسند؟ باید با این مسئله مقابله شود. دستگاه قضایی، مجلس و دولت باید به این ماجرا ورود پیدا کنند. همه باید دست به دست یکدیگر بدهند و با فساد اقتصادی مبارزه کنند.

این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به گزارش‌هایی درباره منابع ارزی و فعالیت برخی شرکت‌ها گفت: طبق گزارش‌هایی که اکنون می‌شنویم و گاهی نیز از برخی رسانه‌ها مطرح می‌شود، چند ده میلیارد دلار در اختیار چند شرکت تراستی است. آیا چنین چیزی در کشوری که با تحریم و مشکلات اقتصادی روبه‌رو است، امکان‌پذیر است؟ صحبت از چند ده میلیارد دلار و حتی تا ۱۲۰ میلیارد دلار می‌شود. باید با این وضعیت در کشور برخورد کرد.

چگونه ممکن است عده‌ای چند ده میلیارد دلار از سرمایه این ملت را خارج از کشور نگهداری کنند؟

این نماینده ادوار گفت: بخش عمده تورم و گرانی‌ای که امروز کمر مردم را می‌شکند، ناشی از همین فسادها و انحرافات اقتصادی است. این مسائل دیگر در اختیار آمریکا نیست و ریشه داخلی دارد. بنابراین اگر ما در داخل کشور یک مدیریت منسجم ضدفـساد، همراه با انضباط مالی شدید، حاکم کنیم، قطعاً تورم ما نیز می‌تواند به زیر ۲۰ درصد و حتی زیر ۱۰ درصد برسد.

او با اشاره دوباره به وضعیت روسیه اظهار کرد: برای نمونه روسیه هم تحریم و هم در حال جنگ است، اما تورم آن حدود ۶ درصد در سال بوده است. چرا باید کشور ما با تورم ۶۰ یا ۷۰ درصدی مواجه باشد؟ بنابراین اشکال وجود دارد.

این سیاستمدار اصولگرا با اشاره به معافیت برخی تحریم‌های روسیه گفت: البته تحریم‌های روسیه به اندازه تحریم‌های ما سنگین نیست، اما فاصله تورمی هم بسیار زیاد است. یعنی دیگر نباید تفاوت ده‌برابری وجود داشته باشد. حداقل باید دو برابر یا سه برابر باشد، نه ده برابر. چنین وضعیتی قابل تحمل نیست. بنابراین من اعتقاد دارم راهکار این است که دولت، قوه قضاییه، مجلس و دستگاه‌های نظارتی ورود پیدا کنند، انضباط مالی را در کشور به‌صورت جدی اعمال کنند و با هرگونه انحراف مبارزه کنند.

نقوی‌حسینی ادامه داد: اکنون خود دولت نیز به موضوع تراستی‌ها اعتراف می‌کند. دیگر کسی نمی‌تواند بگوید چنین چیزی وجود ندارد. همه می‌گویند چند ده میلیارد دلار در اختیار چند شرکت است. اگر این موضوع درست است، چرا با آن برخورد نمی‌شود؟ در حالی که کشور ما حتی به یک دلار نیز نیازمند است؛ چگونه ممکن است عده‌ای چند ده میلیارد دلار از سرمایه این ملت را خارج از کشور نگهداری کنند؟ نمی‌توان آثار تحریم را صفر کرد اما می‌توان آثار فشار اقتصادی را کاهش داد.

29215

کد مطلب 2265744

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین