۰ نفر
۶ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۱
کالابرگ ۲ میلیون تومان شد؟

علی بابایی کارنامی گفت: اعتبار کالابرگ الکترونیکی از حدود یک میلیون تومان به دو میلیون تومان افزایش خواهد یافت تا سهم بیشتری از هزینه‌های معیشتی خانوارها پوشش داده شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی بابایی‌کارنامی نماینده ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی روز پنجشنبه در حاشیه افتتاح طرح های عمرانی مرکز مازندران در گزارشی به خبرنگاران از برنامه دولت برای تقویت بسته‌های حمایتی و معیشتی خبر داد و افزود: در حوزه کالابرگ الکترونیکی در تلاش هستیم تا با یاری خداوند، تا پایان ماه جاری یا حداکثر ماه آینده، بیش از یک میلیون تومان به اعتبار فعلی این طرح اضافه شود.

بنابر روایت شفقنا، وی اظهار کرد: با اجرای این برنامه، اعتبار کالابرگ الکترونیکی از حدود یک میلیون تومان به دو میلیون تومان افزایش خواهد یافت تا سهم بیشتری از هزینه‌های معیشتی خانوارها پوشش داده شود و مردم بتوانند از سفره‌ای مناسب‌تر و متنوع‌تر بهره‌مند شوند.

نماینده  ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی همچنین به موضوع اصلاح بودجه سال ۱۴۰۵ اشاره کرد و اظهار داشت: اصلاح بودجه ۱۴۰۵ در دستور کار مجلس قرار دارد و امیدواریم در سطح استانی و ملی بتوانیم تصمیمات کلان و مؤثری را به نفع مردم اتخاذ کنیم.

۳۱۲۱۸

کد مطلب 2266510

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 12 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین