نخستین جشنواره پارچه و لباس غرب کشور در سقز برگزار می‌شود

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سقز گفت: نخستین جشنواره پارچه و لباس غرب کشور با هدف معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های سقز در حوزه تجارت پارچه و دوخت لباس محلی، از ۱۲ الی ۱۸ شهریور در این شهرستان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صلاح نصراللهی اظهار کرد: نخستین جشنواره پارچه و لباس غرب کشور با مشارکت فعالان، هنرمندان و صنعتگران رشته‌های متنوع صنایع‌دستی مرتبط با پوشاک از سراسر استان کردستان از ۱۲ لغایت ۱۸ شهریور در سقز برگزار می‌شود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی سقز، این جشنواره را فرصتی برای معرفی توانمندی‌های این حوزه و ایجاد زمینه تعامل میان تولیدکنندگان و فعالان بازار دانست و افزود: سقز از دیرباز در زمینه تجارت پارچه و تولید و عرضه پوشاک، به‌ویژه لباس‌های محلی، دارای ظرفیت‌های قابل توجهی بوده و برگزاری این جشنواره در معرفی این توانمندی‌ها و تقویت جایگاه شهرستان در حوزه صنایع‌دستی و پوشاک موثر است.

او عنوان کرد: در این جشنواره بخش‌های مختلفی از جمله نمایشگاه، ورک‌شاپ و سخنرانی پیش‌بینی شده است و فعالان حوزه پارچه، پوشاک و صنایع‌دستی به ارائه توانمندی‌ها و محصولات خود می‌پردازند.

نصراللهی با اشاره به اهمیت حمایت از هنرمندان و صنعتگران حوزه پوشاک و صنایع‌دستی، یادآور شد: برگزاری چنین رویدادهایی ضمن کمک به معرفی ظرفیت‌های بومی، زمینه رونق کسب‌وکارهای مرتبط، انتقال تجربه و معرفی هنر و فرهنگ منطقه را فراهم می‌کند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی سقز بیان کرد: آیین افتتاحیه نخستین جشنواره پارچه و لباس غرب کشور پنجشنبه ۱۲ شهریورماه ساعت ۱۵:۳۰ در پارک لاله سقز برگزار می‌شود و این جشنواره تا ۱۸ شهریور ادامه خواهد داشت.

کد مطلب 2266861

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 13 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین