واکنش دنیامالی به بازداشت یکی از معاونانش؛ چنین چیزی درست نیست

وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر این که اخباری که در مورد یکی از معاونان این وزارتخانه منتشر شده، درست نیست، خواستار همدلی و همراهی همه باشگاه ها با تیم فوتبال امید شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ احمد دنیامالی در حاشیه مراسم بدرقه کاروان ورزش ایران برای حضور در بیستمین دوره بازی های آسیایی ناگویا گفت: ورزشکاران ما با آمادگی بالایی در این دوره از بازی ها شرکت خواهند کرد.

به نقل از مهر، وی با اشاره به حضور تیم فوتبال امید در این بازی ها گفت: تیم امید آماده می شود بازی های شایسته ای را به نمایش بگذارد. موفقیت تیم فوتبال امید در ناگویا می تواند آغاز راهی باشد برای گرفتن سهمیه المپیک.

وی با اشاره به حضور پرتعداد بانوان در بازی های آسیایی ناگویا گفت: در بازی های آسیایی ۲۰۰۶ دوحه قطر ما کل ورزشکاران بانویی که اعزام کردیم ۱۹ نفر بود اما الان حدود ۱۰۰ نفر که یک سوم کاروان دختران ما هستند که مطمئنم درخشش ویژه ای خواهند داشت. حتما

وی در مورد همکاری نکردن برخی باشگاه ها برای دادن بازیکن به تیم فوتبال امید که مورد پرسش خبرنگار مهر بود گفت: باشگاه ها مشکلی ندارند. ما جلسه ای با رئیس فدراسیون فوتبال و دو باشگاه تراکتور و استقلال داشتیم. این دوستان هم شرایط تیم امید را درک می کنند. این موضوع دو طرفه است چون هر دو رویداد مهمی داریم.

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: ما شرایطی را ایجاد کردیم که باشگاه بازیکنانشان را در اختیار تیم امید قرار دهند. باشگاهی هم که بازیکنش را ندهد فدراسیون مقرراتی دارد که اقدام خواهد کرد.

دنیا مالی ادامه داد: امیدوارم کار به آنجا نکشد. برای ما تیم ملی مهمتر از همه موارد است. اساس این کشور تیم های ملی است و همه اعلام آمادگی کردند که کمک کنند. مطمئنم که تیم امید با دست پر بازخواهد گشت. بعد از بازی های آسیایی پوسان موفقیتی نداشتیم اما این دوره همه دست در دست هم دادند. همه بازیکنانی که هستند از بازیکنان ثابت لیگ برتر هستند.

احمد دنیامالی در واکنش به سوالی در مورد یکی از معاونان وزیر ورزش منتشر شده است گفت: اصلا چنین چیزی درست نیست.

۲۵۷ ۲۵۱

کد مطلب 2267245

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین