بن گویر خطاب به اسیران زن فلسطینی: از شرایط سخت بازداشت شما راضی‌ام!

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در بازدید از اسیران زن فلسطینی، از وضعیت سخت آنها در زندان ابراز رضایت کرد.

به گزارش خبرآنلاین، ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در جریان بازدیدش از سلول‌های زندانیان زن فلسطینی، مسؤولیت مستقیم محدودیت‌های اعمال شده بر اسیران فلسطینی را پذیرفت و با لحنی کنایه آمیز رضایت خود را از این وضعیت آنها ابراز کرد.

به گزارش ایسنا، در ویدئویی که بن گویر روز یکشنبه در حساب کاربری خود در پلتفرم X منتشر کرد، یک زندانی زن فلسطینی دیده می‌شود که مجبور می‌شود با بن گویر در مورد شرایط بازداشتش صحبت کند، او در این ویدیو اظهار کرد که «شرایط اینجا بسیار بد است و ما زنان از هیچ حق ویژه‌ای مانند مایحتاج شخصی برخوردار نیستیم، این سومین روز بدون دوش گرفتن است، هیچ گونه خدمات درمانی دریافت نمی‌کنیم و لباس‌هایمان کثیف است.» در مقابل بن گویر با کنایه به او پاسخ داد: «شرایط خوبی که در زندان‌ها وجود داشت، تمام شد.»

بن گویر در حالی چنین ادعایی را مطرح کرد که پیش از این گزارش‌های متعدد عبری و عربی درباره شکنجه سیستماتیک اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی منتشر شده‌اند.

این چهره افراطی کابینه رژیم صهیونیستی در ادامه نیز با غرور گفت: «این وضعیت فعلی است و من مستقیما مسؤول همه چیز هستم و از این شرایط رضایت دارم.»

در ادامه ویدیو زمانی که این اسیر زن درخواست بهبود شرایط بازداشت را کرد، بن گویر با درخواست او مخالفت کرد.

این اولین باری نیست که بن گویر برای تمسخر اسیران فلسطینی از سلول‌های آنها بازدید می‌کند، او اوایل ماه جاری نیز به یکی از زندان‌های اسرائیلی که زنان اسیر را نگهداری می‌کند، سر زد و در جواب یک زن که از شرایط بد بازداشت و کمبود مایحتاج اولیه شکایت داشت، گفت: «زندان هتل نیست.»

او از زمان تصدی سمت خود در اواخر سال ۲۰۲۲، شرایط اسیران فلسطینی را دشوارتر کرده است از جمله اینکه گرسنگی دادن، اهمال پزشکی، شکنجه و حبس انفرادی را تشدید کرده است.

طبق گزارش‌های نهادهای حقوق بشری، در حال حاضر نزدیک به ۹۵۰۰ فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی نگهداری می‌شوند که ۹۴ تن از آنها زن و بیش از ۳۵۰ تن دیگر از آنها کودک هستند و در معرض گرسنگی، شکنجه و بی‌توجهی پزشکی قرار دارند.

واکنش حماس و جهاد اسلامی

جنبش مقاومت اسلامی حماس تأکید کرد که یورش به سلول‌های اسیران زن فلسطینی توسط وزیر افراطی ایتامار بن گویر و تبدیل رنج آنها به یک نمایش صحنه‌سازی شده برای دوربین‌ها، نشان‌دهنده سطح فاشیسم و ​​​​فساد سیاسی و اخلاقی است. این امر، ذهنیت انتقام‌جویانه و تروریستی حاکم بر رفتار اشغالگران و رهبران آنها را افشا می‌کند، چیزی که مردم ما و مقاومت آنها نمی‌توانند در مورد آن سکوت کنند.

این جنبش مقاومت افزود: ما نسبت به خطر ادامه تبدیل زندان‌های اشغالگران به عرصه‌های باز برای تجاوز، تحقیر، تهدید، شکنجه و قتل هشدار می‌دهیم. همچنین سوءاستفاده رهبران اشغالگر از رنج اسیران زن و مرد خود را به عنوان تبلیغات انتخاباتی بی‌ارزش محکوم می‌کنیم. همچنین تأکید می‌کنیم که این جنایات مستلزم اقدام مؤثر در همه سطوح برای حمایت از آرمان آنها و پایان دادن به رنج آنهاست.

حماس اضافه کرد: ناکامی جامعه بین‌المللی، نهادهای سازمان ملل و سازمان‌های حقوق بشر در پاسخگو کردن اشغالگران و محاکمه رهبران آنها، ادامه این تخلفات و عادی‌سازی آنها را به عنوان یک عمل روزمره تشویق کرده است. مادامی که اشغالگران با مصونیت از مجازات به جنایات خود ادامه می‌دهند، ابراز نگرانی و محکومیت کافی نیست. ما از مردم خود، نیروهای ملی و اسلامی، نهادهای حقوق بشری و رسانه‌ای و مردم آزاده جهان می‌خواهیم که مسئله اسیران زن و مرد را به بالاترین سطوح مطرح کنند، جنایات اشغالگران علیه آنها را افشا کنند، مسؤولان آنها را تحت پیگرد قانونی قرار دهند و اجازه ندهند که رنج آنها عادی شود یا به یک واقعیت عادی تبدیل شود.

همچنین جنبش جهاد اسلامی بیانیه‌ای صادر کرد. در این بیانیه آمده است که بن گویر، اسیران زن را به اقدامات تلافی‌جویانه بیشتر و محرومیت از اساسی‌ترین حقوق انسانی آنها، به ویژه در مورد بهداشت شخصی و غذا، تهدید کرده است.

این جنبش تأکید کرد که این اقدامات نقض حقوق اسیران است. این جنبش همچنین از سازمان‌های بین‌المللی و بشردوستانه خواست تا مسؤولیت‌های خود را بر عهده بگیرند، اقدامات اشغالگران در زندان‌ها را افشا کنند و برای پایان دادن به نقض حقوق اسیران فلسطینی تلاش کنند.

این جنبش در پاسخ به بن گویر اظهار داشت که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، که «به دلیل جنایات جنگی در دادگاه کیفری بین‌المللی تحت تعقیب است»، از عکس گرفتن با او شرمسار خواهد بود.

در این بیانیه آمده است که جهان شاهد بود که «او چگونه هنگام سقوط موشک‌های ایرانی در خاک فلسطین اشغالی پنهان شد».

این جنبش بیانیه خود را با این جمله به پایان رساند که تاریخ «بن گویر را به عنوان نفرت‌انگیزترین موجود در قالب انسان به یاد خواهد آورد».

۳۱۰۳۱۰

کد مطلب 2267484

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین