خاطرات هاشمی: عفت از سفر سوریه و لیبی مراجعت‌ کرد، با اسد و قذافی و همسران‌شان ملاقات داشته

عصر به البرز قم رفتم؛ برای دیدن مزرعه پسته‌ که حدود ۱۴ هکتار است. وضع اشجار خوب است. بنا شد، باغ میوه‌ای هم در کنار رودخانه احداث کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از گروه رسانه‌ای شرق، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در خاطرات روز ۱۴ شهریور ۱۳۸۲ نوشت: ساعت پنج صبح، عفت از سفر سوریه و لیبی مراجعت‌ کرد. با بشار اسد، [رئیس‌جمهور سوریه] و [معمر] قذاقی، [رهبر لیبی] و همسران‌شان ملاقات داشته و به لاذقیه و حلب هم رفته و او را برای دیدن مزار حافظ اسد برده‌اند. در لیبی، چون مصادف با سالگرد انقلاب‌شان بود، او را یک روز بیشتر از برنامه نگه‌ داشته‌اند و با میهمان‌های مراسم که عمدتاً همسران رؤسای کشورهای آفریقایی بوده‌اند هم ملاقات داشته. گفت، مردم لیبی به طرف حجاب پیش رفته‌اند؛ حتی همسر قذافی.

عصر به البرز قم رفتم؛ برای دیدن مزرعه پسته‌ که حدود ۱۴ هکتار است. وضع اشجار خوب است. بنا شد، باغ میوه‌ای هم در کنار رودخانه احداث کنند. محسن و محافظان و مسعود فرح‌بخش و حمید مرعشی هم بودند. یک خانواده افغان،کار مزرعه را انجام می‌دهد.

در عراق، هنوز حرم حضرت علی(ع) بعد از انفجار بسته است. دیشب هم در اطراف حرم تیراندازی شده و مواد منفجره‌ کشف‌ کرده‌اند. در اطراف حرم‌ کاظمین هم تیراندازی شده و به مسجدی در شمال شرق بغداد هم حمله شده است. به نظر می‌رسد، شیاطین توطئه جنگ شیعه و سنی را فراهم می‌کنند. در [شهر] فلوجه، به خاطر نگرانی از انتقام، مسجدها مسلحانه حفاظت می‌شود. عملیات علیه آمریکایی‌ها هم ادامه دارد.

۲۵۹

کد مطلب 2270195

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین