استاندار قزوین شهادت خلبان حسین مهدویان را تسلیت گفت

استاندار قزوین با تسلیت شهادت خلبان جوان اهل الوند، «حسین مهدویان» وی را فرزند دلیر استان و نماد ایثار و فداکاری در دفاع از میهن دانست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «محمد نوذری» استاندار قزوین با صدور پیامی شهادت خلبان شهید حسین مهدویان را تسلیت گفت.

در متن این پیام آمده است؛

«بسم‌الله الرحمن الرحیم»

«وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا  بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ»

(آل‌عمران، ۱۶۹)

خبر شهادت خلبان جوان و سرافراز، شهید حسین مهدویان، فرزند برومند شهرستان البرز و شهر الوند در پی حمله جنایتکارانه و تجاوزکارانه آمریکا به جنوب کشور، موجب تأثر و اندوه فراوان شد.

این فرزند دلیر استان قزوین، در راه دفاع از میهن اسلامی و پاسداری از امنیت و استقلال ایران عزیز، جان خویش را فدا کرد و با نثار خون پاک خود، برگ زرین دیگری بر دفتر پرافتخار ایثار و شهادت این سرزمین افزود.

شهادت این جوان برومند، بار دیگر نشان داد که فرزندان این مرز و بوم در سخت‌ترین لحظات، برای دفاع از ایران و صیانت از عزت و تمامیت ارضی کشور، از جان خود نیز دریغ نمی‌کنند.

اینجانب شهادت مظلومانه و پرافتخار شهید حسین مهدویان را به خانواده معزز و صبور ایشان، مردم شهیدپرور شهرستان البرز و شهر الوند، همرزمان و همکاران آن شهید والامقام و عموم مردم شریف استان قزوین تسلیت عرض می‌کنم و از درگاه خداوند متعال، علو درجات و همنشینی با شهدای کربلا را برای روح بلند آن شهید عزیز و صبر و شکیبایی برای بازماندگان مسئلت دارم.

کد مطلب 2270219

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 16 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین