بررسی تدابیر پیشگیرانه برای کاهش خسارات احتمالی ناشی از مخاطرات طبیعی در استان سمنان

جلسه شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان سمنان به ریاست سیدمحمد حسینی طباطبایی، مدیرکل راه و شهرسازی استان، و با حضور مصطفی خاتمی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان، و جمعی از مدیران و نمایندگان دستگاه‌های تابعه وزارت راه و شهرسازی در استان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،در ابتدای این نشست، حسینی طباطبایی با اشاره به کسب رتبه برتر وزارت راه و شهرسازی در در سطح کشوری و استانی، این موفقیت را مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی مجموعه وزارت راه و شهرسازی در استان دانست و افزود: خدمات‌رسانی مطلوب سازمان‌های تابعه وزارت راه و شهرسازی در استان سمنان، به‌ویژه در جریان تجاوز اخیر آمریکایی-صهیونیستی به کشور که با وجود آسیب به بخشی از زیرساخت‌ها، خدمات حمل‌ونقل و اجرای طرح‌های مسکن بدون وقفه ادامه یافت، نقش به‌سزایی در کسب این رتبه برتر داشت .

 مدیرکل راه و شهرسازی استان در ادامه، تداوم این سطح از خدمات‌رسانی و جلب رضایت مردم را مهم‌ترین وظیفه مدیران حوزه راه و شهرسازی در استان سمنان برشمرد.

مصطفی خاتمی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان، در ادامه جلسه ضمن قدردانی از تلاش‌های وزارت راه و شهرسازی در استان در جهت خدمت‌رسانی شایسته به شهروندان، بر لزوم آمادگی حداکثری دستگاه‌ها برای مقابله با بارندگی‌های پیش‌بینی‌شده در فصل پاییز تأکید کرد. 

وی بر اهمیت هماهنگی بین‌بخشی و اتخاذ تدابیر پیشگیرانه برای کاهش خسارات احتمالی ناشی از مخاطرات طبیعی، به‌ویژه سیلاب‌های فصلی، اشاره کرد.

در بخش دیگری از این جلسه، همتی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان سمنان، گزارشی از اقدامات این نهاد ارائه داد و اعلام کرد: مجموعه بنیاد مسکن، خسارت تمامی آسیب‌دیدگان جنگ ۴۰ روزه اخیر را در سطح استان پرداخت کرده است.

در ادامه، هریک از مدیران و نمایندگان دستگاه‌های عضو شورا به بیان مشکلات و چالش‌های موجود در حوزه مدیریت بحران در بخش‌های تخصصی خود پرداخته و راهکارهای لازم برای مدیریت هرچه بهتر شرایط بحرانی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

کد مطلب 2270256

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 1 =

آخرین اخبار