قالیباف: توصیه رهبری به پرهیز از ضعیف نمایی نظام، به معنای فراموشی مشکلات و نقد عملکردها نیست/ مردم سختی را تحمل می‌کنند اما سو مدیریت و کم‌کاری را نه

قالیباف گفت: مردمی که تا پای جان مقابل دشمن خونخوار آمریکایی ایستاده‌اند، سختی را تحمل می‌کنند اما سوء مدیریت و کم‌کاری را تحمل نمی‌کنند و ازما انتظار مدیریت سریع این میدان را دارند؛ و این حق مسلم مردم است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، در نطق پیش از دستور گفت: این روزها یادآور حماسه ماندگار مردم تهران در ۱۷ شهریور و جمعه سیاه سال ۵۷ است. روزی که خون پاک مردم توسط رژیم منحوس پهلوی در میدان شهدای تهران بر زمین ریخت و نهال انقلاب را آبیاری کرد و نشان داد این ملت در راه حق و ایستادگی در برابر طاغوت و مستکبران از هیچ فداکاری دریغ نمی‌ورزد.

وی افزود: میدان مبارزه‌ امروز نیز همان میدان است و ما در مسیر جهاد و مقاومت قرار داریم و در شرایطی که دشمن همه ظرفیت خود  را برای فشار بر ملت ایران به میدان آورده است با تلاش همه جانبه ارکان کشور و ایستادگی بی‌نظیر مردم به فضل الهی پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی نیز همچون میدان مبارزه نظامی و میدان مبارزه دیپلماسی به خاک خواهیم مالید.

رئیس مجلس ادامه داد: این ایستادگی‌وحفظ اقتدار درشرایطی است که در میانه‌ی یک جنگ تمام‌عیار با تمام  جبهه‌ی کفر هستیم  و با ضربات سهمگین نیروهای نظامی  به پایگاههای آمریکا،  سردمداران این کشور در شرایط استیصال قرار گرفته  و با حرف‌ها و شعارهای واهی، از هوش مصنوعی برای تولید عکس و  ویدیو از میدان نبرد  استفاده می‌کنند.

قالیباف اظهار کرد: آمریکایی‌ها حتماً فهمیده‌اند که دوران «پاسخ‌های متناسب» به پایان رسیده است  و ضربات ما در عملیاتهای اخیر به پایگاه‌های متجاوز،  تنها یک شروع بود و اگر تا امروز نفهمیده اند تا دیر نشده باید بفهمند که قواعد بازی عوض شده است و از این پس، هرگونه تجاوز به منافع و امنیت ایران، پاسخی «سریع‌تر،سنگین‌تر و دردناک‌تر» دریافت خواهد کرد.

وی تصریح کرد: در کنار میدان نظامی، امروز اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است.نوسانات شدید قیمت ارز، تورم، بیکاری و مدیریت بازار، چالش‌های اساسی هستند که به معیشتِ مردم فشار جدی وارد کرده و در سالی که توسط رهبر معظم انقلاب با عنوان «اقتصاد مقاومتی  در سایه‌ی  وحدت ملّی و امنیّت ملّی» نام گذاری شده،  باید با تکیه برتولید داخلی و استفاده ازظرفیتهای فناورانه‌ی نخبگان جوان، برای آن‌ها تدبیر  و راه‌حل کوتاه‌مدت و دائمی داشت.

او اظهار کرد: همچنین درشرایطی‌که دشمن باتشدید تحریم‌ها به دنبال فلج‌کردن چرخه‌ی تأمین کالا ومدیریت انرژیست، باید باایجاد ظرفیتهای جدید مدیریت هوشمند در حوزه واردات تشویق تولید وبهره‌گیری‌ازتوان نخبگان سدی دربرابرطمع بیگانگان ساخت.

 قالیباف گفت: مردمی که تا پای جان مقابل دشمن خونخوار آمریکایی ایستاده‌اند، سختی را تحمل می‌کنند اما سوء مدیریت و کم‌کاری را تحمل نمی‌کنند و ازما انتظار مدیریت سریع این میدان را دارند؛ و این حق مسلم مردم است.

رئیس مجلس تاکید کرد: حفظ «انسجام درونی» و «قدرت بازدارندگی خارجی» دو ابزار مهم برای مقابله با دشمن است و هرگونه سخن یا عملی که به تضعیف این دو ستونِ اساسی منجر شود،  نه تنها خلاف تدبیر عقلانی، بلکه مغایر با توصیه های موکد رهبر معظمِ انقلاب اسلامیست.

وی افزود: توصیه‌ی مهم ایشان به پرهیز جدی از ضعیف نمایاندنِ خود و نظام، یک دستورالعمل راهبردیست که باید در تمام عرصه‌ها، مد نظر قرارگیرد. البته این بدان معنا نیست که مشکلات یا نقد عملکردها را فراموش کنیم؛ بلکه به این معناست که بایدحل‌این‌اشکالات را در دستورکار اصلی جلسات قرار داده و برای مرتفع کردن آنها برنامه ریزی کنیم.

قالیباف تصریح کرد: روزهایی که گذشت، سالگرد شهادت شهید محمود کاوه رفیق و همسنگر و همشهری عزیز ما بود.شهید عزیزی که از زمانیکه انقلاب به پیروزی رسید در سخت ترین جبهه ها برای مقابله با ضد انقلاب حضور داشت و وقتی در منطقه ای حضور  می یافت، نام او همچون مالک اشتر علی (ع)  به معنی تأمین امنیت مردم  برای آن منطقه بود. 
 
وی ادامه داد: در پایان، یاد و خاطره‌یِ همه‌ی شهدایِ  انقلاب اسلامی  و جنگ های تحمیلی را گرامی میدارم و امیدوارم خداوند به برکت خون این شهدا و امام شهید  امت، هرچه زودتر  احساس پیروزی را در دلهای  مردم عزیز ایران شعله ور سازد.

۲۹۲۲۱

کد مطلب 2270677

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین