به گزارش خبرآنلاین، سرهنگ محمود حافظی در تشریح این خبر بیان کرد: در پی اعلام به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره درگیری در "فلکه گاز" شیراز، مامورین سریعا به محل مورد نظر اعزام و در بررسی اولیه مطلع شدند خانمی حدوداً ۵۵ ساله بر اثر ضربه از ناحیه سر به شدت مجروح و به بیمارستان اعزام شده است.
او اضافه کرد: در تحقیقات تکمیلی مشخص شد در شب حادثه، درگیری فیزیکی بین راننده خودرو پژو ۲۰۶ و سواری ام جی رخ داده و خانم مذکور جهت وساطت بین آنان رفته و سپس یکی از رانندگان وی را هل داده و از پشت بر روی زمین افتاده و بر اثر اصابت سرش به آسفالت بی هوش شده و پس از انتقال به بیمارستان فوت کرده است.
رئیس پلیس آگاهی استان ادامه داد: کارآگاهان تحقیقات خود را آغاز و راننده قاتل را شناسایی و با هماهنگی قضایی وی را دستگیر کردند.
سرهنگ حافظی گفت: متهم به بزه ارتکابی اعتراف و بیان داشت در حین نزاع و درگیری بین من و خودرو مقابل در حالی که خیلی عصبانی بودم با دو دست به سینه مقتول که قصد وساطت بین ما را داشت زدم که به زمین افتاد و من سریعا متواری شدم.
به گفته او قاتل برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد.




نظر شما