طلا از مرز حساس قیمتی گذشت/ قیمت جهانی طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

قیمت جهانی طلا در سایه افزایش تنش‌ها در خاورمیانه و کاهش ارزش دلار، ۱ درصد افزایش یافت به ۴۴۰۲ دلار رسید.

 به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اونس جهانی طلا در روز چهارشنبه با رشد یک درصدی و حدود ۴۶ دلاری در حوالی ۴۴۰۲ دلار در هر اونس معامله شد، چرا که  تنش‌ها در خاورمیانه و تضعیف دلار آمریکا، تقاضا برای طلا را افزایش داد. با این حال، انتظار برای افزایش دوباره نرخ بهره از سوی فدرال رزرو، پیش از انتشار داده‌های کلیدی تورم در آمریکا، مانع از رشد بیشتر قیمت آن شد.

 بانک مرکزی چین در ماه اوت،   ۲۰ تن به طلای خود افزود که بزرگترین خرید ماهانه آن از اکتبر ۲۰۲۳ محسوب می‌شود؛ این امر، روند خرید پیوسته بانک چین را به ۲۲ ماه متوالی می‌رساند که طولانی‌ترین رکورد ثبت‌شده است کل ذخایر طلای این بانک اکنون به ۷۶.۷۳ میلیون اونس معادل حدود ۲,۳۸۶.۵۷ تن رسیده است.

 ارزش گزارش‌شدهٔ این ذخایر نیز از ۳۰۶.۳۵ میلیارد دلار به ۳۵۰.۰۸ میلیارد دلار جهش کرده است، اگرچه بیشتر این افزایش ۴۳.۷ میلیارد دلاری ناشی از افزایش قیمت طلا بوده است.

افزون بر  این در  هفته جاری  با انتشار آمارهای مختلف از جمله تورم در آمریکا بازار طلا نوسانات زیادی را تجربه خواهد کرد.
 

۲۲۳۲۲۵

کد مطلب 2272103

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 5 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین