دستور پزشکیان برای بسیج همه ظرفیت‌ها برای مقابله با حوادث در مازندران

رئیس‌جمهور در تماس تلفنی با استاندار مازندران، در جریان آخرین وضعیت مناطق درگیر سیلاب و آب‌گرفتگی، میزان خسارات و اقدامات انجام‌شده برای مدیریت شرایط و امدادرسانی به مردم قرار گرفت.

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، مسعود پزشکیان در این تماس بر ضرورت بسیج همه ظرفیت‌های استان و استفاده از امکانات دستگاه‌های اجرایی، امدادی و خدماتی برای کاهش آثار ناشی از سیلاب و رفع مشکلات مردم تأکید کرد.

رئیس‌جمهور همچنین خواستار تسریع در روند امدادرسانی و تأمین نیازهای ضروری مردم، به‌ویژه در مناطق آسیب‌دیده شد و اظهار داشت: صیانت از جان و مال مردم باید در اولویت اقدامات قرار گیرد. پزشکیان بر تداوم حضور میدانی مسئولان، هماهنگی میان دستگاه‌های ذی‌ربط و به‌کارگیری حداکثری امکانات برای بازگشت هرچه سریع‌تر شرایط مناطق آسیب‌دیده به وضعیت عادی تأکید کرد.

رئیس‌جمهور همچنین از اقدامات انجام‌شده از سوی استاندار مازندران و مجموعه دستگاه‌های اجرایی، امدادی و خدماتی استان در مدیریت شرایط، امدادرسانی به مناطق آسیب‌دیده و خدمت‌رسانی به مردم قدردانی کرد و بر تداوم این اقدامات تا بازگشت کامل شرایط به وضعیت عادی تأکید داشت.

کد مطلب 2272957

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

آخرین اخبار