۰ نفر
۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۸:۲۰
انفجار مهیب در دمشق

رسانه رسمی سوریه از شنیده شدن صدای انفجار در حومه پایتخت این کشور خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) اعلام کرد که صدای انفجاری در شمال غرب شهر الضمیر در حومه دمشق شنیده شده است و عملیات بررسی برای مشخص شدن ماهیت آن ادامه دارد.

به روایت ایرنا، برخی منابع غیر رسمی مدعی شدند که این انفجار مربوط به یک انبار مهمات و سلاح در این منطقه بوده است.

هنوز جزئیات دیگری از علت دقیق این حادثه یا تلفات احتمالی آن منتشر نشده است.

پیشتر رسانه ها اعلام کردند که ارتش رژیم اشغالگر به حملات روزانه خود به سوریه ادامه می دهد و روز جمعه غرب شهر «بیت جن» در حومه غربی دمشق را نیز گلوله باران کرد.

به گزارش شبکه خبری المیادین، منابع سوری از تداوم حملات و تجاوزات رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه خبر دادند.

الاخباریه سوریه گزارش داد که نیروهای اشغالگر اراضی زراعی در غرب شهر «بیت جن» در حومه غربی دمشق را با توپخانه گلوله باران کردند.

حملت اسرائیل به سوریه و حضور نیروهای نظامی اشغالکر اسرائیلی به خاک سوریه به یکی از دغدغه های دولت دمشق تبدیل شده و برخی کارشناسان معتقدند که تل آویو تلاش می کند با ادعاهای واهی در منطقه حضور پیدا کند.

در همین پیوند روز چهارشنبه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، با نقض حاکمیت سوریه و حضور در منطقه جبل الشیخ ادعا کرد که اجازه نخواهد داد هیچ ارتشی بر مرزهای فلسطین اشغالی مسلط شود.

نتانیاهو در ادامه ادعاهایش اظهار داشت: ما بر کل منطقه از جبل الشیخ تا رود یرموک مسلط هستیم.

315

کد مطلب 2273268

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 5 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین