وزیر خارجه سوریه: مخالف نقض حاکمیت سوریه از سوی اسرائیل هستیم

وزیر امور خارجه دولت موقت سوریه در واکنش به تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی علیه این کشور، گفت که سوریه مخالف نقض حاکمیتش از سوی این رژیم است.

به گزارش خبرآنلاین، «اسعد حسن الشیبانی» وزیر امور خارجه دولت موقت سوریه بر مخالفت با نقض حاکمیت کشورش از سوی رژیم صهیونیستی تأکید کرد.

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری سوریه (سانا)،  وی در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: سوریه در حضور بیش از چهل کشور از سراسر جهان در شورای امنیت به صورت شفاف و مسئولانه مخالفت خود با نقض حاکمیتش از سوی اسرائیل و ورود بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر آن به خاک سوریه را اعلام و بر پایبندی به وحدت این کشور، استقلال تصمیمات و تمامیت ارضی آن تأکید کرد.

الشیبانی افزود: از واکنش سریع جامعه جهانی در حمایت از جمهوری عربی سوریه در مقابله با تجاوزات مکرر اسرائیل و اجماع این کشورها در خصوص احترام به استقلال کشورها و تمامیت ارضی آن به عنوان اصل اساسی نظام بین‌المللی، قدردانی می‌کنیم.

وزیر امور خارجه دولت موقت سوریه همچنین گفت: سوریه به رویکرد مسئولانه خود با استناد به مفاد قوانین بین‌المللی و منشور ملل متحد ادامه خواهد داد و برای دفاع از حقوق ملی خود با استفاده از همه ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک مشروع مصمم است.

وی تأکید کرد که امنیت سوریه، ثبات و تمامیت ارضی آن منافع مشترک سوری‌ها و جامعه جهانی است و بر این اساس ما به تلاش برای تحکیم ثبات و تقویت احترام به قوانین بین‌المللی ادامه خواهیم داد.

روز گذشته تعدادی از نمایندگان کشورهای عضو سازمان ملل با حضور «ابراهیم علبی» نماینده سوریه، تجمعی مقابل شورای امنیت در نیویورک برگزار و طی آن ورود غیرقانونی نتانیاهو به خاک سوریه را محکوم و بر حاکمیت سوریه، وحدت و تمامیت ارضی آن تأکید کردند.

نتانیاهو چهارشنبه گذشته با نقض حاکمیت سوریه و حضور در منطقه جبل الشیخ ادعا کرد که اجازه نخواهد داد هیچ ارتشی بر مرزهای فلسطین اشغالی مسلط شود.

از زمان سقوط دولت بشار اسد در سوریه، رژیم صهیونیستی با سوء استفاده از خلأ امنیتی موجود در این کشور، ضمن بمباران تمامی تأسیسات دفاعی سنگین و هواپیماهای جنگی سوذبه، در منطقه القنیطره در جنوب این کشور پیشروی کرده است. همچنین بخش‌هایی در جنوب این کشور از جمله ارتفاعات استراتژیک «جبل الشیخ» را به اشغال خود درآورده است.

310310

کد مطلب 2273588

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین